weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Spor İspanyol basını Ancelotti’yi Hedef Aldı! Arda Güler'e Daha Fazla Süre Verilseydi Ne Olurdu?

İspanyol basını Ancelotti’yi Hedef Aldı! Arda Güler'e Daha Fazla Süre Verilseydi Ne Olurdu?

İspanyol basını, Ancelotti’nin Arda Güler’i daha erken oyuna almamasıyla ilgili eleştirilerde bulundu. Defensa Central, Arda Güler’in sahada geçirdiği kısa süre zarfında önemli bir etki yarattığını belirtti.

İspanyol basını Ancelotti’yi Hedef Aldı! Arda Güler'e Daha Fazla Süre Verilseydi Ne Olurdu?

İspanya’nın dev kulübü Real Madrid, Las Palmas karşısında zorlu bir mücadele verdi. 1-0 geride oldukları maçta teknik direktör Carlo Ancelotti, milli futbolcumuz Arda Güler'i 64. dakikada oyuna alarak karşılaşmanın seyrini değiştirmeyi hedefledi. Arda Güler’in oyuna dahil edilmesiyle birlikte takım, hücumda daha etkili olmaya başladı ve genç futbolcu, takımına penaltı kazandırdı. Penaltıyı gole çeviren Vinicius Junior, skoru 1-1'e getirdi ve Real Madrid sahadan beraberlikle ayrıldı.

Arda Güler'e Daha Fazla Zaman Verilseydi?

Maçın ardından İspanyol basını, Ancelotti’nin Arda Güler’i daha erken oyuna almamasıyla ilgili eleştirilerde bulundu. Defensa Central, Arda Güler’in sahada geçirdiği kısa süre zarfında önemli bir etki yarattığını belirterek, “Arda Güler, sadece hücuma yeni bir ivme kazandırmakla kalmadı, aynı zamanda maçın en iyi performans gösteren oyuncularından biri oldu. Eğer Güler'e daha fazla süre verilseydi, Real Madrid galip gelebilirdi,” ifadelerini kullandı.

İspanyol Basınının Ancelotti Eleştirisi

Carlo Ancelotti, Arda Güler’i 64. dakikada oyuna alarak doğru bir hamle yapmış gibi görünse de, bu kararın yeterince erken olup olmadığı tartışma konusu oldu. İspanyol basını, genç yetenek Arda Güler'in daha fazla süre alması gerektiğini savunarak, Real Madrid’in sahadan galip ayrılabileceğine vurgu yaptı. Arda Güler’in bu maçtaki performansı, hem İspanyol medyasının hem de taraftarların dikkatini çekerken, Ancelotti'nin kararları üzerinde bir tartışma başlattı.

Real Madrid'e transferi büyük ses getiren Arda Güler, genç yaşına rağmen sahada gösterdiği performansla beklentileri karşılamaya devam ediyor. Ancelotti’nin ona daha fazla süre vermesi gerektiğini savunan İspanyol basını, Arda Güler’in bu takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğuna dikkat çekti. İlerleyen maçlarda genç futbolcunun daha fazla süre alıp almayacağı ise merak konusu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü evleniyor mu? Sözleriyle herkesi şaşırttı

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü evleniyor mu? Sözleriyle herkesi şaşırttı