weather
23°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Spor Icardi Sakat mı, Son Durumu Nasıl, Derbide Oynayacak mı, Kaç Hafta Yok?

Icardi Sakat mı, Son Durumu Nasıl, Derbide Oynayacak mı, Kaç Hafta Yok?

Galatasaray taraftarlarının merakla beklediği Mauro Icardi’nin sakatlığı ve sahalara dönüş tarihi, futbol dünyasında büyük bir gündem maddesi haline geldi.

Icardi Sakat mı, Son Durumu Nasıl, Derbide Oynayacak mı, Kaç Hafta Yok?

 Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, Rizespor’u 5-0 gibi rahat bir skorla mağlup etti. Ancak maçın ardından gözler, Galatasaray’ın yıldız golcüsü Icardi’nin durumuna çevrildi. Sarı kırmızılı takımın vazgeçilmez ismi Icardi’nin sakatlığı, özellikle yaklaşan derbi öncesi taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor.

Galatasaray Doktoru Yener İnce’den Icardi Açıklaması

Maç sonrası Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, hem Mauro Icardi’nin durumu hem de gündemde olan diğer sakatlıklarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İnce, Icardi'nin durumunun merak konusu olmasından dolayı taraftarları bilgilendirdi ve şu ifadeleri kullandı: “Icardi pazartesi günü dönecek ve burada çalışacak” diyerek, yıldız oyuncunun sakatlığının ciddi olmadığını ve kısa sürede takımla çalışmalara başlayacağını belirtti.

Derbide Oynayacak mı?

Icardi’nin dönüş tarihiyle ilgili yapılan bu açıklama, yaklaşan Fenerbahçe derbisi öncesi büyük önem taşıyor. Taraftarların en çok merak ettiği sorulardan biri de Icardi'nin bu kritik derbide forma giyip giyemeyeceği. Doktor Yener İnce, oyuncunun pazartesi günü takımla çalışmalara başlayacağını belirtse de, kesin olarak derbide oynayıp oynamayacağı konusunda net bir açıklama yapmadı. Yine de bu açıklama, Icardi'nin sakatlığının ciddi olmadığını ve derbi için forma giymesinin yüksek ihtimal olduğunu düşündürüyor.

Kaç Hafta Sahalardan Uzak Kalacak?

Icardi’nin sakatlık durumu ile ilgili yapılan açıklamalara bakıldığında, yıldız oyuncunun uzun süreli bir sakatlık geçirmediği anlaşılıyor. Sahalardan kaç hafta uzak kalacağı konusuna dair kesin bir bilgi verilmemiş olsa da, Icardi'nin sadece birkaç gün içerisinde takımla antrenmanlara başlaması bekleniyor. Bu durumda, oyuncunun önümüzdeki maçlarda sahada olma ihtimali oldukça yüksek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TEM Otoyolu'nda Dehşet! Zincirleme Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı, Trafik Kilitlendi!

TEM Otoyolu'nda Dehşet! Zincirleme Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı, Trafik Kilitlendi!