weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Spor Hakim Ziyech, Galatasaray’dan Ayrılıyor mu? Her Şeyi Bir anda Sildi!

Hakim Ziyech, Galatasaray’dan Ayrılıyor mu? Her Şeyi Bir anda Sildi!

Galatasaray’ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı kulüple ilgili tüm paylaşımlarını silerek ayrılık sinyali verdi.

Hakim Ziyech, Galatasaray’dan Ayrılıyor mu? Her Şeyi Bir anda Sildi!

Sezon başında Galatasaray ile yeni bir sözleşme imzalayan Hakim Ziyech, sürpriz bir adım atarak sosyal medya hesabındaki Galatasaray'a ait tüm paylaşımlarını kaldırdı. Bu hareket, Ziyech’in ayrılık ihtimalini gündeme getirdi ve futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Özellikle Adana Demirspor maçında yedek kalması ve süre alamaması sonrası, Ziyech’in sarı-kırmızılı takımdan kopma sinyalleri verdiği konuşuluyor.

Galatasaray Paylaşımlarını Sildi

Ziyech, sosyal medya hesabında yalnızca şampiyonluk kutlamalarına ait bir fotoğrafı bıraktı. Diğer tüm Galatasaray paylaşımlarını silmesi, yıldız futbolcunun kulüple bağlarını koparmaya hazırlandığı yönündeki spekülasyonları güçlendirdi.

Ajax’a Dönüş İhtimali

Öte yandan, Footmercato'nun haberine göre, Ziyech’in eski takımı Ajax’a dönme isteği bulunuyor. Hollanda ekibinin de deneyimli futbolcuyu yeniden kadrosuna katmak istediği belirtilirken, transferin gerçekleşmesi için Ajax’ın bazı oyuncularını satması gerektiği ifade ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Norveç Prensesi Martha Louise, 'Şaman' Sevgilisi Durek Verrett ile Dünya Evine Girdi

Norveç Prensesi Martha Louise, 'Şaman' Sevgilisi Durek Verrett ile Dünya Evine Girdi