weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Spor Göztepe İlk Galibiyetini Aldı! Sipay Bodrum FK'yı 2-0 Mağlup Etti

Göztepe İlk Galibiyetini Aldı! Sipay Bodrum FK'yı 2-0 Mağlup Etti

Göztepe, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında konuk ettiği Sipay Bodrum FK’yı 2-0 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Göztepe İlk Galibiyetini Aldı! Sipay Bodrum FK'yı 2-0 Mağlup Etti

Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan karşılaşmada Göztepe, ilk yarıda attığı gollerle rakibini mağlup ederek ligdeki puanını 6’ya çıkardı. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon Süper Lig'deki ilk galibiyetine imza atarken, Sipay Bodrum FK 3 puanda kaldı.

İlk Yarıda Goller Geldi

Göztepe, karşılaşmanın ilk yarısında Romulo ve Djlama Silva’nın golleriyle skoru 2-0’a getirdi. Romulo, bu sezon 2. golünü atarken, Djlama Silva da Göztepe formasıyla ilk kez gol sevinci yaşadı. Silva, Gürsel Aksel Stadı’nda gol atan 50. sarı-kırmızılı futbolcu olarak tarihe geçti.

Göztepe 18 Maç Sonra Kazandı

İki sezon aradan sonra Süper Lig'e geri dönen Göztepe, ilk 3 hafta boyunca galibiyet alamamıştı. Antalyaspor (0-0), Fenerbahçe (2-2) ve Corendon Alanyaspor (1-1) maçlarından beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, Sipay Bodrum FK karşısında ilk galibiyetini aldı. Göztepe, böylece Süper Lig’de 18 maç sonra sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Seyircisiz Maçta Galibiyet Geldi

Fenerbahçe maçı nedeniyle aldığı 1 maç seyircisiz oynama cezası sebebiyle Göztepe, Sipay Bodrum FK karşısında taraftar desteğinden mahrum kaldı. Ancak bu, takımın performansını etkilemedi ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Sipay Bodrum FK Deplasmandan Puan Çıkaramadı

Süper Lig’e bu sezon ilk kez yükselen Sipay Bodrum FK, ilk 2 haftayı puansız kapatmasının ardından geçen hafta Tümosan Konyaspor’u 3-1 mağlup etmişti. Ancak, İzmir deplasmanında Göztepe’ye karşı mücadelede puan alamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş – Sivasspor Maç Özeti! Ciro Immobile'nin Penaltı Golüyle Kara Kartallar 3 Puanı Kaptı!

Beşiktaş – Sivasspor Maç Özeti! Ciro Immobile'nin Penaltı Golüyle Kara Kartallar 3 Puanı Kaptı!