weather
25°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Spor Georgina Rodriguez'den Şaşırtan İtiraf! Surudi Arabistan'a geldiğimiz içib...

Georgina Rodriguez'den Şaşırtan İtiraf! Surudi Arabistan'a geldiğimiz içib...

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez, Suudi Arabistan'a taşınmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Rodriguez, Manchester'dan ayrılmayı istediğini ve Ronaldo'nun Al-Nassr'a transferi ile hayatında yeni bir sayfa açıldığını ifade etti.

Georgina Rodriguez'den Şaşırtan İtiraf! Surudi Arabistan'a geldiğimiz içib...

Georgina Rodriguez, dijital bir platformda yayınlanan ''I Am Georgina'' isimli reality şovda özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Rodriguez, Ronaldo'nun Al-Nassr'da oynayacağını öğrendiğinde büyük bir sevinç yaşadığını şu sözlerle ifade etti: "Cris, bana Al-Nassr'da oynayacağını söylediğinde çok mutlu oldum çünkü Manchester'dan ayrılmaya hazırdım."

"Suudi Arabistan'da Çok Mutluyum"

Suudi Arabistan'a taşınmanın kendisi için bir dönüm noktası olduğunu belirten Georgina Rodriguez, "Bizi harika bir şeyin beklediğini biliyordum ve çok motive olmuştum. Suudi Arabistan'a ilk geldiğim günden beri çok mutluyum" dedi.

Ronaldo'ya Olan Sevgi Her Yerde Aynı

Georgina Rodriguez, Ronaldo'nun kariyerinin nereye giderse gitsin, taraftarların ona olan sevgisinin azalmayacağına inandığını dile getirerek, ''Nereye gidersek gidelim, bugün olduğu gibi Cris'i coşkuyla alkışlamaya ve onun adını haykırmaya devam edeceklerini biliyorum'' dedi. Özellikle Real Madrid taraftarlarına olan minnettarlığını da sözlerine ekledi.

2016 yılından beri birlikte olan Georgina Rodriguez ve Cristiano Ronaldo çifti, iki çocukları ile mutlu bir hayat sürdürüyor. Arjantinli güzel, Ronaldo ile tanışmasının bir tesadüf olduğunu ve Ronaldo'ya ilk görüşte aşık olduğunu daha önce açıklamıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zeynep Bastık'tan Tuvalet Pozları! Leoparlı Elbisesiyle Peş Peşe Cesur Paylaşımlar

Zeynep Bastık'tan Tuvalet Pozları! Leoparlı Elbisesiyle Peş Peşe Cesur Paylaşımlar