weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Spor Galatasaray'dan Çifte Bomba! Koke ve Rabiot Transfer Atağı!

Galatasaray'dan Çifte Bomba! Koke ve Rabiot Transfer Atağı!

Galatasaray'dan Çifte Bomba! Koke ve Rabiot Transfer Atağı!

Galatasaray, son dönemde Hermoso transferinde yaşanan olumsuz gelişmeleri geride bırakmak için yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin, Atletico Madrid'de 14 sezondur forma giyen Koke'yi transfer gündemine aldığı iddia edildi. Bunun yanı sıra, Galatasaray'ın serbest oyuncu statüsünde bulunan Adrien Rabiot için de bir teklif hazırlığında olduğu belirtildi.

Koke Transferi Gündemde

Milliyet'in haberine göre, Galatasaray yönetimi Atletico Madrid forması giyen Koke'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. 14 sezondur Atletico Madrid'de oynayan Koke, başkent ekibiyle bugüne kadar 641 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 48 gol atan ve 117 asist yapan tecrübeli oyuncu, İspanyol ekibinin en önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Galatasaray'ın, Koke transferiyle birlikte Hermoso sürecinde yaşanan olumsuz havayı dağıtmayı hedeflediği ifade ediliyor. Koke'nin tecrübesi ve oyun içindeki liderliği, sarı-kırmızılı ekibin orta saha hattını güçlendirecek bir hamle olarak değerlendiriliyor.

Rabiot İçin Teklif Hazırlığı

Öte yandan, Galatasaray'ın Adrien Rabiot için de teklif yapma hazırlığında olduğu belirtiliyor. Serbest oyuncu statüsünde bulunan Fransız futbolcu, orta sahada gösterdiği performansla birçok Avrupa kulübünün radarında yer alıyor. Galatasaray'ın, Koke ve Rabiot transferleriyle orta saha hattını daha da güçlendirmek istediği vurgulanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mohammed Salah'tan Flaş Sözleşme Açıklaması!

Mohammed Salah'tan Flaş Sözleşme Açıklaması!