weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Spor Galatasaray’da Eleştirilen Ndombele, Nice’te Şov Yapıyor! Fransa Milli Takımı’na Geri Dönüyor!

Galatasaray’da Eleştirilen Ndombele, Nice’te Şov Yapıyor! Fransa Milli Takımı’na Geri Dönüyor!

Galatasaray'da kiloları ve performansı nedeniyle eleştirilen Tanguy Ndombele, Nice'e transfer olduktan sonra çıkışa geçti. Ligue 1'de gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Fransız yıldız, haftanın 11'ine seçildi ve Fransa Milli Takımı'na geri dönme ihtimali gündeme geldi.

Galatasaray’da Eleştirilen Ndombele, Nice’te Şov Yapıyor! Fransa Milli Takımı’na Geri Dönüyor!

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray’da kiralık olarak geçiren Tanguy Ndombele, kilosu ve performansı nedeniyle eleştirilmiş, sosyal medyada dalga konusu olmuştu. Ancak Nice’e transfer olduktan sonra başarılı bir performans sergileyen Ndombele, Ligue 1’de haftanın 11’ine seçilerek dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray’da Eleştirilen Ndombele Nice’te Parlıyor

Galatasaray’da forma giydiği dönemde kiloları ve etkisiz oyunu nedeniyle eleştirilerin odağı olan Tanguy Ndombele, sezon sonunda takımdan ayrılarak Nice’e transfer oldu. 27 yaşındaki Fransız oyuncu, yeni takımıyla Ligue 1’de beş maçta forma giydi ve bir gol, bir asistlik performansıyla öne çıktı.

Ndombele’nin Sırrı: Merano'da Kilo Tedavisi

Ndombele, sezon öncesi Nice ile anlaştıktan sonra Kuzey İtalya’daki Merano kasabasında kilo verme tedavisi gördü. Bu süreçte ideal kilosuna kavuşan futbolcu, antrenmanlardaki performansıyla teknik direktör Franck Haise’yi etkileyerek ilk 11’deki yerini aldı.

Performansıyla Fransa Milli Takımı’na Göz Kırpıyor

Fransız basınına göre, Ndombele’nin performansını sürdürmesi halinde Fransa Milli Takımı’na geri dönmesi gündemde. Nice’te takıma liderlik eden Ndombele, maç başına en fazla başarılı top süren ve en çok gol fırsatı yaratan oyunculardan biri olarak öne çıkıyor.

Galatasaray’daki Kilolarıyla Gündemden Düşmüyordu

Galatasaray’da forma giydiği dönemde kiloları ve performansı nedeniyle teknik direktör Okan Buruk’un sabrını taşıran Ndombele, kariyerinde köklü bir değişiklik yaparak performansını yeniden inşa etti. Şimdi ise Ligue 1’de en başarılı oyuncular arasında gösteriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamu Bankalarının İndirimi Satış Fiyatlarına Yansıdı!

Kamu Bankalarının İndirimi Satış Fiyatlarına Yansıdı!