weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Spor Fenerbahçe’de Fred İçin Derbi Önlemi! Kasımpaşa Maçında Forma Giymeyecek

Fenerbahçe’de Fred İçin Derbi Önlemi! Kasımpaşa Maçında Forma Giymeyecek

Fenerbahçe, Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde, takımın yıldız oyuncusu Fred için "derbi önlemi" alınacak.Bu nedenle Fred’in Kasımpaşa maçında dinlendirilmesi ve kart cezası riskinden uzak tutulması gündemde.

Fenerbahçe’de Fred İçin Derbi Önlemi! Kasımpaşa Maçında Forma Giymeyecek

Fenerbahçe, Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde, takımın yıldız oyuncusu Fred için "derbi önlemi" alınacak. Brezilyalı oyuncu, bir önceki hafta Çaykur Rizespor karşısında gördüğü sarı kartla kart sınırına yaklaşmıştı ve bu durum Galatasaray derbisi öncesi teknik ekibi tedirgin ediyor.

Kart Görürse Derbide Oynayamayacak

Fenerbahçe, 6. haftada Galatasaray ile oynanacak derbi öncesinde kadro planlamasında dikkatli adımlar atıyor. Teknik ekip, 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Fred'in Kasımpaşa maçında kart görmesi durumunda derbide forma giyemeyeceğinden endişe ediyor. Sarı kart cezası alması halinde Brezilyalı oyuncu, takımını bu kritik mücadelede yalnız bırakmak zorunda kalacak.

Fred’in Kasımpaşa Maçında Dinlendirilmesi Bekleniyor

Fenerbahçe'nin teknik ekibi, Galatasaray derbisi öncesinde risk almak istemiyor. Bu nedenle Fred’in Kasımpaşa maçında dinlendirilmesi ve kart cezası riskinden uzak tutulması gündemde. Bu kritik önlemle, takımın yıldız oyuncusu Galatasaray karşısında sahada yer alabilecek.

Amrabat İlk Maçına Çıkıyor

Öte yandan Fenerbahçe’de yeni transfer Sofyan Amrabat’ın Kasımpaşa maçında sahaya çıkması bekleniyor. Teknik direktör Jose Mourinho’nun, Amrabat ve İsmail Yüksek’i Sebastian Szymanski'nin arkasında birlikte oynatmayı planladığı gelen bilgiler arasında. Amrabat’ın bu maçta nasıl bir performans sergileyeceği de merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"Aşk, Evlilik, Boşanma" Dizisine Bomba İsim! Bennu Yıldırımlar ve Levent Can Aynı Projede!

"Aşk, Evlilik, Boşanma" Dizisine Bomba İsim! Bennu Yıldırımlar ve Levent Can Aynı Projede!