weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Spor Cengiz Ünder İçin 8 Milyon Euro'yu Gözden Çıkardılar!

Cengiz Ünder İçin 8 Milyon Euro'yu Gözden Çıkardılar!

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan Cengiz Ünder, transfer döneminde yeni bir fırsatla karşı karşıya. Rusya’nın önemli kulüplerinden Spartak Moskova, milli futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Cengiz Ünder İçin 8 Milyon Euro'yu Gözden Çıkardılar!

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan Cengiz Ünder, transfer döneminde yeni bir fırsatla karşı karşıya. Rusya’nın önemli kulüplerinden Spartak Moskova, milli futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti. Kerem Aktürkoğlu transferini gerçekleştiremeyen Rus temsilcisi, şimdi de Cengiz Ünder'i radarına aldı. Fenerbahçe'nin sezon başında 15 milyon euro karşılığında transfer ettiği oyuncu için yeni gelişmeler yaşanıyor.

Spartak Moskova, Cengiz Ünder İçin Harekete Geçti

Fanatik'te yer alan habere göre, Spartak Moskova, Fenerbahçe'de forma giyen Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu. Kerem Aktürkoğlu transferinden sonuç alamayan Rus ekibi, rotasını Cengiz Ünder’e çevirdi.

Gözden Çıkarılan Rakam: 8 Milyon Euro

Haberde, Spartak Moskova'nın Cengiz Ünder için 8 milyon euro’yu gözden çıkardığı belirtildi. Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan milli futbolcu, şu ana kadar sadece Süper Lig’de Çaykur Rizespor maçında 12 dakika forma şansı buldu.

Ünder'in Fenerbahçe ile 3 Yıllık Sözleşmesi Bulunuyor

27 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ile 3 yıl daha sözleşmeli olmasına rağmen, beklentilerin altında kalan performansı sonrası transfer listesine girmişti. Spartak Moskova'nın Cengiz Ünder için yapacağı teklifin, Fenerbahçe yönetimi tarafından nasıl karşılanacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Osman Usulü Dağılmayan Sulu Köfte Yapılışı, Malzemeleri, kolay ve pratik sulu köfte yapma tarifi

Osman Usulü Dağılmayan Sulu Köfte Yapılışı, Malzemeleri, kolay ve pratik sulu köfte yapma tarifi