weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Spor Beşiktaş'tan Sürpriz Ayrılık! Demir Ege Tıknaz Portekiz'e Kiralandı

Beşiktaş'tan Sürpriz Ayrılık! Demir Ege Tıknaz Portekiz'e Kiralandı

Beşiktaş, genç oyuncusu Demir Ege Tıknaz’ın 2024-25 sezonu sonuna kadar Portekiz'in Rio Ave takımına kiralandığını duyurdu.

Beşiktaş'tan Sürpriz Ayrılık! Demir Ege Tıknaz Portekiz'e Kiralandı

Beşiktaş, altyapısından yetişen Demir Ege Tıknaz’ın 2024-25 sezonu sonuna kadar Portekiz ekibi Rio Ave’ye kiralandığını resmen duyurdu.

Beşiktaş Ayrılığı Resmen Açıkladı

Beşiktaş, genç futbolcu Demir Ege Tıknaz’ın Portekiz’in Rio Ave takımına kiralandığını duyurdu. Siyah-Beyazlı Kulüp, Tıknaz’ın sezon sonuna kadar Portekiz ekibi Rio Ave'de forma giyeceğini açıkladı. Kulüp, oyuncunun gelişimi için bu transferin önemli olduğunu belirterek, "Kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Demir Ege Tıknaz’a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verdi.

Genç Yetenek Rio Ave’de Deneyim Kazanacak

20 yaşındaki Demir Ege Tıknaz, Beşiktaş altyapısından yetişmiş ve kulübün gelecek vaat eden oyuncuları arasında gösteriliyordu. Portekiz'in köklü kulüplerinden biri olan Rio Ave’de kiralık olarak forma giyecek olan genç oyuncu, Avrupa’da tecrübe kazanacak.

Kulübümüzü ve Ülkemizi Temsil Edecek

Beşiktaş Kulübü, yaptığı açıklamada, Demir Ege Tıknaz’ın Beşiktaş'ı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ahu Tuğba'nın Yıllar Önce Hazırladığı Vasiyet Ortaya Çıktı!

Ahu Tuğba'nın Yıllar Önce Hazırladığı Vasiyet Ortaya Çıktı!