weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Spor Beşiktaş'tan İsrail’e Sert Mesaj: "Lobi Çalışmalarına Pabuç Bırakmayacağız!

Beşiktaş'tan İsrail’e Sert Mesaj: "Lobi Çalışmalarına Pabuç Bırakmayacağız!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Tivibu Spor’da yaptığı açıklamalarda Maccabi Tel Aviv maçının tarafsız sahada oynanabileceğine dair iddialara sert bir yanıt verdi.

Beşiktaş'tan İsrail’e Sert Mesaj: "Lobi Çalışmalarına Pabuç Bırakmayacağız!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Tivibu Spor’da yaptığı açıklamalarda Maccabi Tel Aviv maçının tarafsız sahada oynanabileceğine dair iddialara sert bir yanıt verdi. Yücel, Beşiktaş’ın bu konuda taviz vermeyeceğini belirterek, İsrail basını tarafından başlatılan lobi çalışmalarına karşı kararlı duracaklarını ifade etti.

"Tarafsız Saha Söz Konusu Değil"

Hüseyin Yücel, Maccabi Tel Aviv maçının tarafsız sahada oynanacağına dair iddialar hakkında sert açıklamalarda bulundu. "İsrail, basın yoluyla lobi çalışmalarına başladı, ama öyle pabucu bırakmayacağız. Tarafsız sahada oynamak kesinlikle söz konusu değil," diyen Yücel, Beşiktaş’ın bu konuda sonuna kadar mücadele edeceğini vurguladı. "O kadar çekiniyorlarsa, buraya gelmemek yerine turnuvadan çekilsinler," ifadesiyle Yücel, Beşiktaş’ın kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

"Şampiyonluk Hedefimizden Sapmayacağız"

Yücel, Beşiktaş’ın ligdeki hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu belirterek, "Lige çok güzel bir başlangıç yaptık. Takımın kimyası tuttu, bu oyunumuzla ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum," dedi.

Transferde Denge Politikası

Transfer politikası hakkında da bilgi veren Yücel, "Önceliğimiz oyuncu göndermek. Kanat ve sol bek için çalışmalarımız var ama önce kadroyu dengelemeliyiz," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef 31 Ağustos’ta 7. Eleme Adayı Kim, Potaya Giren İsimler Belli Oldu!

MasterChef 31 Ağustos’ta 7. Eleme Adayı Kim, Potaya Giren İsimler Belli Oldu!