weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Spor Beşiktaş ve Maccabi Tel-Aviv Maçı Tarafsız Sahada mı Oynanacak? İsrail Basınından Çarpıcı İddia

Beşiktaş ve Maccabi Tel-Aviv Maçı Tarafsız Sahada mı Oynanacak? İsrail Basınından Çarpıcı İddia

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Maccabi Tel-Aviv ile eşleşmesi sonrası, İsrail basını karşılaşmanın tarafsız bir sahada oynanabileceğini öne sürdü.

Beşiktaş ve Maccabi Tel-Aviv Maçı Tarafsız Sahada mı Oynanacak? İsrail Basınından Çarpıcı İddia

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Maccabi Tel-Aviv ile eşleşmesi sonrası, İsrail basını karşılaşmanın tarafsız bir sahada oynanabileceğini öne sürdü. Bu iddia, son dönemde Türk ve İsrail takımları arasında oynanan basketbol maçlarının tarafsız sahada gerçekleştirilmesi örnek gösterilerek desteklendi.

Maccabi Tel-Aviv ve Beşiktaş Eşleşmesi İçin Tarafsız Saha İddiası

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Frankfurt, Ajax, Maccabi Tel-Aviv, Lyon, Malmö, Bodo Glimt, Athletic Bilbao ve Twente ile aynı grupta yer aldı. Ancak, İstanbul'da oynanması planlanan Maccabi Tel-Aviv-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili, İsrail basınında önemli bir iddia gündeme geldi. Haberlere göre, bu maçın tarafsız bir sahada oynanması gündeme gelebilir.

Basketbol Maçları Örnek Gösterildi

İsrail basınındaki haberlere göre, bu iddiayı desteklemek için Türk ve İsrail takımları arasında yapılan basketbol maçları örnek gösterildi. Özellikle Maccabi Tel-Aviv'in İstanbul'da oynanması planlanan bir maçının Litvanya'ya, Anadolu Efes ile yapılacak karşılaşmanın ise Letonya'ya alındığı belirtilerek, benzer bir durumun futbol için de gerçekleşebileceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Donald Trump'tan Şok Açıklama: Rusya ve Kuzey Kore ile İyi Geçinmek Akıllıca!

Donald Trump'tan Şok Açıklama: Rusya ve Kuzey Kore ile İyi Geçinmek Akıllıca!