weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Spor Avrupa Devleri Semih Kılıçsoy’un Peşinde! Beşiktaş’ın Genç Yıldızına Milyonluk Teklifler Yağıyor!

Avrupa Devleri Semih Kılıçsoy’un Peşinde! Beşiktaş’ın Genç Yıldızına Milyonluk Teklifler Yağıyor!

Beşiktaş’ın 19 yaşındaki genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerinin radarında. Aston Villa ve Fulham, Semih için milyon euroluk teklifler sunarken, Nottingham Forest, Monaco, Bayer Leverkusen ve Ajax gibi kulüpler de genç oyuncuyu yakından takip ediyor. Semih'in piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Avrupa Devleri Semih Kılıçsoy’un Peşinde! Beşiktaş’ın Genç Yıldızına Milyonluk Teklifler Yağıyor!

Beşiktaş’ın altyapısından yetişen ve performansıyla dikkat çeken genç oyuncu Semih Kılıçsoy, Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarına girdi. Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, Aston Villa ve Fulham, 19 yaşındaki futbolcuyu yakından takip ederken, diğer Avrupa devleri de genç yetenekle ilgileniyor.

Semih Kılıçsoy’a Premier Lig’den Büyük İlgi

Premier Lig’in köklü kulüplerinden Nottingham Forest, Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’u transfer listesine almış durumda. İngiltere’den Aston Villa ve Fulham'ın da Semih'e ilgisi olduğu belirtilirken, bu iki kulübün önceki transfer döneminde sırasıyla 18 milyon euro ve 15 milyon euro’luk tekliflerde bulundukları öne sürüldü.

Avrupa’nın Dev Kulüpleri Peşinde

Genç yıldız sadece İngiltere’nin değil, Stuttgart, Monaco, Bayer Leverkusen ve Ajax gibi Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin de radarında. Semih Kılıçsoy’un Beşiktaş ile 2028 yılına kadar sözleşmesi devam ederken, piyasa değeri ise 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Semih Kılıçsoy Beşiktaş’ta Parladı

Beşiktaş altyapısında yetişen Semih, performansıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen Avrupa devlerinin ilgi odağı haline gelen futbolcunun, ilerleyen süreçte nasıl bir transfer rotası çizeceği merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray’da Eleştirilen Ndombele, Nice’te Şov Yapıyor! Fransa Milli Takımı’na Geri Dönüyor!

Galatasaray’da Eleştirilen Ndombele, Nice’te Şov Yapıyor! Fransa Milli Takımı’na Geri Dönüyor!