weather
27°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Oyun Ubisoft, Assassin’s Creed Serisi için Yeniden Yapım Projelerini Duyurdu

Ubisoft, Assassin’s Creed Serisi için Yeniden Yapım Projelerini Duyurdu

Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot, son açıklamalarında Assassin’s Creed serisinin hayranlarını heyecanlandıracak bir dizi yeniliği duyurdu.

Ubisoft, Assassin’s Creed Serisi için Yeniden Yapım Projelerini Duyurdu

Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot, son açıklamalarında Assassin’s Creed serisinin hayranlarını heyecanlandıracak bir dizi yeniliği duyurdu. Guillemot’un Ubisoft Blog‘da yayımlanan bir röportajında belirttiğine göre şirket birden fazla Assassin’s Creed remake projesi üzerinde çalışıyor. Bu projeler ikonik ve çok sevilen oyunların yeniden yapım sürümlerini içerecek.

Guillemot, “Hayranlar artık eski ancak sevilen oyunları tekrar deneme fırsatına sahip olacak ve bazı yeniden yapım sürümleri ile karşılaşacaklar. Eski Assassin’s Creed oyunlarımızın dünya çapında büyük bir hayran kitlesi olduğunu biliyoruz” dedi. Ayrıca, ileride benzer çeşitlilikte Assassin’s Creed oyunlarının da devam edeceğini vurguladı.

Assassin’s Creed Shadows 15 Kasım’da Geliyor

Guillemot’un açıklamalarına göre ilerleyen süreçte hem küçük çaplı hem de büyük çaplı Assassin’s Creed oyunları bekleniyor. Bu bağlamda serinin yeni oyunlarından küçük çaplı Assassin’s Creed Mirage ve daha büyük çaplı Assassin’s Creed Shadows’a da göndermelerde bulundu.

Assassin’s Creed Shadows, serinin en yeni oyunu olarak feodal Japonya‘da geçecek ve 15 Kasım‘da PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden temin edilebilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resident Evil 9’un Geliştirme Aşamasında Olduğu Doğrulandı

Resident Evil 9’un Geliştirme Aşamasında Olduğu Doğrulandı