weather
27°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Oyun Resident Evil 9’un Geliştirme Aşamasında Olduğu Doğrulandı

Resident Evil 9’un Geliştirme Aşamasında Olduğu Doğrulandı

Resident Evil 9‘un geliştirme aşamasında olduğunu doğrulayan Capcom, oyunun 2025 yılının sonlarında piyasaya sürüleceğini öngörüyor.

Resident Evil 9’un Geliştirme Aşamasında Olduğu Doğrulandı

Resident Evil 9‘un geliştirme aşamasında olduğunu doğrulayan Capcom, oyunun 2025 yılının sonlarında piyasaya sürüleceğini öngörüyor. Bu tarih henüz kesinleşmemiş olsa da, oyun severler şimdiden sabırsızlanıyor. Oyunun çıkışı, tüm ana konsollar ve PC platformları için planlanıyor. Capcom, Resident Evil 9’un, serinin önceki oyunlarında olduğu gibi, yüksek kaliteli grafikler ve sürükleyici bir hikaye sunmasını hedefliyor.

Oyunun konusuyla ilgili detaylar henüz tam olarak açıklanmadı, ancak serinin hayranları, önceki oyunlardaki gibi gerilim dolu bir atmosfer ve etkileyici bir hikaye bekliyor. Resident Evil 9’un, önceki oyunlardaki karakterlerin hikayelerini devam ettirebileceği veya tamamen yeni karakterler ve olaylarla oyuncuların karşısına çıkabileceği konuşuluyor.

Resident Evil 9, serinin hayranları tarafından büyük bir merakla beklenirken, Resident Evil 9’un daha fazla detayının önümüzdeki aylarda paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Instagram Erişimi Ne Zaman Açılacak? Son Gelişmeler ve Değerlendirme

Instagram Erişimi Ne Zaman Açılacak? Son Gelişmeler ve Değerlendirme