weather
23°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Yeşilçam’ın Efsane Oyuncusu Tarık Tarcan’dan Yıllar Sonra Gelen Müjde Ar İtirafı!

Yeşilçam’ın Efsane Oyuncusu Tarık Tarcan’dan Yıllar Sonra Gelen Müjde Ar İtirafı!

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Tarık Tarcan, uzun bir aradan sonra yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme oturdu. Posta yazarı Alev Gürsoy Cimin’in köşesine konuk olan Tarcan, yıllar sonra Müjde Ar ile ilgili şaşırtıcı bir itirafta bulundu.

Yeşilçam’ın Efsane Oyuncusu Tarık Tarcan’dan Yıllar Sonra Gelen Müjde Ar İtirafı!

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Tarık Tarcan, uzun bir aradan sonra yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme oturdu. Posta yazarı Alev Gürsoy Cimin’in köşesine konuk olan Tarcan, yıllar sonra Müjde Ar ile ilgili şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Tarcan, geçmişte birlikte çalıştığı Müjde Ar’ın kendisi için ne kadar önemli olduğunu ve ondan gelen bir teklifi asla geri çevirmeyeceğini belirtti.

"Müjde Ar İle Oynamak Mükemmeldi"

1980’lerin ikonik filmlerinde rol alan Tarık Tarcan, kariyerinin en unutulmaz anılarından birinin Müjde Ar ile çalışmak olduğunu söyledi. Tarcan, 1984 yılında çekilen ‘Fahriye Abla’ filminde Müjde Ar ile birlikte rol aldı. Tarcan, “Müjde Ar ile çalışmak mükemmeldi, o dönemde çok iyi dost olduk. Bana ‘peygamber’ diye hitap ederdi. Hatta askerden döndükten sonra beni arayıp ‘Gel, bir film daha çekelim’ dedi. O film de ‘Kupa Kızı’ oldu. Müjde Ar bugün arasa, yine ‘hayır’ demem” ifadelerini kullandı.

Geçmişe Özlem ve Unutulmaz Anılar

Bir dönemin starlarından olan Tarık Tarcan, geçmişi ve oyunculuk kariyerini özlediğini itiraf etti. "İnsanın geçmişi özlememesi mümkün değil" diyen Tarcan, TRT'de oynadığı ‘Yaprak Dökümü’ ve ‘Dudaktan Kalbe’ gibi yapımları özlemle andığını belirtti. O dönemde aldıkları ücretlerin çok düşük olduğunu ve bazen hiç ücret almadıklarını da ekledi.

Yeni Jenerasyon Oyuncular Hakkında

Tarık Tarcan, bugünün oyuncularını da değerlendirdi. Yeni nesil oyuncuların şanslı olduğunu ve hak ettiklerinin çok üzerinde kazandıklarını belirtti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu gibi isimleri beğendiğini dile getiren Tarcan, Kıvanç Tatlıtuğ’a Amerika’ya gitmesi yönünde tavsiyede bulunduğunu da ifade etti. "Kıvanç’a dedim ki, git oğlum Amerika’ya. Sen Brad Pitt’ten daha yakışıklı adamsın" şeklinde konuştu.

Çekimlerden Uzaklaşma Kararı

32 yaşında zirvedeyken oyunculuğu bırakma kararını da anlatan Tarcan, bu cesur adımın ardındaki nedenleri açıkladı. "Şöhret olduğun zaman normal bir hayatın kalmıyor" diyen Tarcan, ünlü olduktan sonra hayatın zorluklarını ve güven duygusunu kaybetmenin getirdiği sıkıntıları dile getirdi. "İlişkilerinde kadınlar sana mı geliyor, şöhretine mi geliyor ayırt edemezsin" diyerek, bu hayatın zorluklarından bahsetti.

Hülya Avşar’a Övgü

Tarık Tarcan, sinema dünyasının en güzel kadınlarından birinin Hülya Avşar olduğunu söyledi. "Hülya Avşar sinemanın gelmiş geçmiş en güzel kadınıdır ve çok iyi bir oyuncudur" diyerek, Avşar’a olan hayranlığını dile getirdi.

Baba Olma Fikrini Reddetti

Tarık Tarcan, baba olma fikrine sıcak bakmadığını da belirtti. "Bu dünyaya çocuk getirmek günah" diyen Tarcan, dünya nüfusunun zaten çok yüksek olduğunu ve gelecekte kimsenin hatırlanmayacağını ifade etti. "8 milyar insan var dünyada. 100 yıl sonra seni kimse hatırlamayacak" şeklinde konuştu.

Hayatındaki İlginç Anılar

Tarık Tarcan, hayatındaki ilginç anılardan birini de paylaştı. Annesinin mezarını ziyaret ettiği bir gün yaşadığı olayı anlatan Tarcan, "Bir gün annemin mezarına gittim, bir genç yanıma gelip bana Tarık Tarcan’a çok benzediğimi söyledi. Adının Tarcan olduğunu ve ağabeyinin adının da Tarık olduğunu öğrendim. Meğer ailesi beni çok sevdiği için çocuklarına bu isimleri koymuşlar" diyerek, bu anıyı duygusal bir şekilde paylaştı.

Mesleki Kurallar ve Gay Rolü İtirafı

Mesleki kariyerinde belirli kuralları olduğunu belirten Tarık Tarcan, sırf para için her rolü kabul etmediğini söyledi. "Gay rolü geldi, oynamadım. Neden kendimi harcayayım! Bana uygun olmayan hiçbir rolü kabul etmedim" diyerek, oyunculuk kariyerinde nasıl kararlar verdiğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ahu Tuğba’nın Cenaze Masrafı İçin Dudak Uçuklatan Rakam!

Ahu Tuğba’nın Cenaze Masrafı İçin Dudak Uçuklatan Rakam!