weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin Yavuz Bingöl kaç kez evlendi, yeni eşi kim, yaş fark kaç, kiminle evleniyor?

Yavuz Bingöl kaç kez evlendi, yeni eşi kim, yaş fark kaç, kiminle evleniyor?

Yavuz Bingöl’ün hayatı, müzik kariyeri kadar özel hayatıyla da her zaman gündemde oldu. Üstelik bu kez kendisinden 21 yaş küçük olan Nilşah Ağaoğlu ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Gelin bu büyük aşkın ve düğün detaylarının perde arkasına birlikte bakalım.

Yavuz Bingöl kaç kez evlendi, yeni eşi kim, yaş fark kaç, kiminle evleniyor?

Yavuz Bingöl’ün hayatı, müzik kariyeri kadar özel hayatıyla da her zaman gündemde oldu. Peki, Yavuz Bingöl kaç kez evlendi? Yeni eşi kim? Tüm merak edilenleri sizler için paylaşıyoruz! Ünlü sanatçı, şimdi 5. kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Üstelik bu kez kendisinden 21 yaş küçük olan Nilşah Ağaoğlu ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Gelin bu büyük aşkın ve düğün detaylarının perde arkasına birlikte bakalım.

Yavuz Bingöl kaç kez evlendi 

Yavuz Bingöl, daha önce 4 kez evlilik yaptı ve her defasında magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ünlü türkücü, 2015 yılında oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman ile evlenmiş, ancak bu evlilik uzun sürmemişti. Çift, Nisan 2016'da boşanarak yollarını ayırmıştı. Bu ayrılıktan sonra Bingöl, uzun bir süre özel hayatıyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti. Ancak 6 yıl önce yeniden aşkı buldu ve Nilşah Ağaoğlu ile yeni bir ilişkiye yelken açtı.

21 Yaş Küçük Müstakbel Eşi Nilşah Ağaoğlu Kim?

Yavuz Bingöl’ün kalbini çalan isim ise 38 yaşındaki Nilşah Ağaoğlu. Peki, Nilşah Ağaoğlu kimdir? Kendisi bir peyzaj mimarı ve Bingöl ile uzun süredir aşk yaşıyor. Altı yıldır mutlu bir ilişki sürdüren çift, şimdi ise bu aşkı resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Yavuz Bingöl, daha önce verdiği röportajlarda Nilşah ile olan ilişkisini her zaman övgü dolu sözlerle anlatmıştı. “Tanıştığımızda Nilşah 23, ben 43 yaşındaydım. Şimdi o 38 yaşında, ben de 59... Uzun yıllardır beraberiz, uzun bir yol yürüdük,” diyerek bu ilişkiye ne kadar değer verdiğini dile getirmişti.

Yavuz Bingöl 5. Kez Evleniyor: Nikah Detayları Belli Oldu!

Gelelim asıl merak edilen konuya: Yavuz Bingöl ne zaman evleniyor? Çiftin düğünü 25 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek. Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu, Ayvalık'ta sade bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirecekler. Magazin dünyasının yakından takip ettiği bu nikahın detayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ünlü türkücünün nikah şahidi ise yakın arkadaşı, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca olacak. Nilşah Ağaoğlu’nun nikah şahidi ise şarkıcı Elif Buse Doğan.

Bingöl ve Ağaoğlu’nun Aşkı Nasıl Başladı?

Altı yıl önce başlayan bu aşk, aradaki yaş farkına rağmen her iki tarafın da büyük bir uyum yakaladığı bir ilişkiye dönüştü. Yavuz Bingöl, Nilşah Ağaoğlu hakkında verdiği bir röportajda, onun ne kadar detaycı olduğunu ve her konuda kendisine büyük katkılar sunduğunu belirtmişti. "Kendisi çok detaycıdır ve yaptığım işlere de çok burnunu sokar, ama bu beni daha iyi yapıyor," diyen Bingöl, müstakbel eşinin hem özel hem de iş hayatında büyük bir destek olduğunu ifade etmişti.

Yavuz Bingöl’ün Eski eşi kim?

Yavuz Bingöl’ün önceki evlilikleri magazin dünyasında sıkça konuşulmuştu. Öykü Gürman ile olan evliliği belki de en çok hatırlananlardan biri, çünkü iki ünlü isim arasında yaşanan bu ilişki, basında oldukça yer bulmuştu. Ancak ünlü türkücü bu kez çok daha sakin bir ilişki yaşadı ve Nilşah Ağaoğlu ile olan birlikteliğini gözlerden uzak bir şekilde sürdürdü.

Yavuz Bingöl, verdiği bir röportajda "Uzun yıllardır beraberiz, uzun bir yol yürüyoruz. Kısmet olursa evleniriz ve sizlerin de haberi olur" diyerek evlilik sinyallerini önceden vermişti. Şimdi ise bu aşk, nikah masasında taçlanmaya hazırlanıyor. Çift, sade ama anlamlı bir törenle hayatlarını birleştirecek.

Düğün Hazırlıkları: Sade ve Şık Bir Tören

Çift, büyük bir düğün yerine daha sade bir nikah töreni tercih ediyor. Ayvalık'ta gerçekleşecek bu özel günde, sadece yakın çevreleri ve sevdikleri yanlarında olacak. Bu sade ama şık nikah töreni, iki tarafın da isteklerini karşılayacak şekilde planlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Ne Zaman, Hangi Gün, Saat Kaçta? İşte FB-GS Derbi Tarihi

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Ne Zaman, Hangi Gün, Saat Kaçta? İşte FB-GS Derbi Tarihi