weather
25°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin Yalı Çapkını Ferit'i Mert Ramazan Demir Survivor'a mı Gidiyor?

Yalı Çapkını Ferit'i Mert Ramazan Demir Survivor'a mı Gidiyor?

Yalı Çapkını yeni sezona sürprizlerle başladı. Başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir’in Survivor 2025 kadrosuna katılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Yalı Çapkını Ferit'i Mert Ramazan Demir Survivor'a mı Gidiyor?

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, izleyiciyi ekrana kilitleyen sürprizlerle dolu 3. sezon açılışını yaptı. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ ve Beril Pozam gibi güçlü oyuncu kadrosuyla izlenme rekorları kırmaya hazırlanan dizi, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanıyor. Ancak dizinin üçüncü sezonunda yaşanan büyük değişiklikler kadar, başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir hakkında çıkan iddia da gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Ferit karakterine hayat veren Demir, Survivor 2025 kadrosuna dahil olacak.

Yeni Sezonda Büyük Sürprizler: Kadro Genişledi

Yalı Çapkını dizisinin 13 Eylül 2024 tarihinde başlayan yeni sezonunda, izleyiciyi şok eden gelişmeler yaşandı. Seyran karakterine Sinan'ın, Ferit karakterine ise Diyar'ın dahil olması, izleyicileri bir hayli şaşırttı. Pelin Akil'in Diyar karakteriyle, Cem Söküt'ün ise Sinan karakteriyle dizinin oyuncu kadrosuna katılması, yeni sezonun en dikkat çeken sürprizlerinden biri oldu.

Seyran ve Ferit Ayrılığı İzleyiciyi Üzdü

Dizinin yeni sezonunda Seyran ve Ferit’in yollarının ayrılması, dizinin sıkı takipçilerini büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Seyran’ın hastalık süreci ve bu süreçte Ferit’ten nasıl ayrıldığı büyük merak konusu oldu. Seyran’ın yanında Ferit yerine Sinan'ı gören izleyici ufak çaplı bir şok yaşarken, Ferit’in yanında da Diyar'ın yer alması sezonun başındaki en büyük sürprizlerden biri oldu.

Mert Ramazan Demir Survivor 2025 Kadrosuna mı Katılıyor?

Dizide Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir ile ilgili ortaya atılan bir iddia, magazin gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre, Mert Ramazan Demir diziden ayrılarak Survivor 2025 kadrosuna katılacak. Bu haber, Yalı Çapkını izleyicileri arasında büyük bir şaşkınlık yarattı. Diziyi Seyran ve Ferit olmadan düşünemeyen izleyiciler

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
iOS 18 ile Denemeniz Gereken 18 Harika Özellik | iPhone Yenilikleri

iOS 18 ile Denemeniz Gereken 18 Harika Özellik | iPhone Yenilikleri