weather
27°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Magazin Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan Çileden Çıktı! "Hiç Harcama Yapmasam Bile Bu Nafakayı Ödeyemem"

Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan Çileden Çıktı! "Hiç Harcama Yapmasam Bile Bu Nafakayı Ödeyemem"

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, boşandığı eşi Nazan Özcan’a ödediği nafakanın artmasından dolayı yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Özkan, ayda 114 bin TL nafaka ödediğini belirterek, bu miktarı ödeyemediğini açıkladı.

Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan Çileden Çıktı! "Hiç Harcama Yapmasam Bile Bu Nafakayı Ödeyemem"

Türk televizyonlarının sevilen oyuncusu Ufuk Özkan, 2005 yılında evlendiği Nazan Özcan ile 2 yıl önce boşanmıştı. Boşanmanın ardından ödediği nafaka miktarı ise Özkan’ı zor durumda bırakmaya başladı. Ünlü oyuncu, şu anda ödediği nafaka miktarının 114 bin TL'ye yükseldiğini belirterek, bu tutarı karşılayamadığını söyledi.

Özkan’ın açıklamaları, tiyatroda kazandığı paranın nafaka ödemesi için yetersiz kaldığını vurguladı.

"Nafakam 114 Bin TL Oldu, Düşürme Davası Açtım"

Ufuk Özkan, yaptığı açıklamada nafaka miktarının sürekli artmasından dolayı zorlandığını belirtti. İlk başta 45 bin TL olan nafakanın önce 74 bin TL'ye çıktığını, şimdi ise 114 bin TL’ye ulaştığını ifade eden Özkan, bu duruma itiraz ederek nafaka düşürme davası açtığını şu sözlerle duyurdu:

"Minimal yaşayamıyorum. 2 sene önce boşandım. Nafakam 45 bin TL’den 74 bin TL’ye çıktı. Şimdi de 114 bin TL oldu. Ben ayda 114 bin TL kazanmıyorum ki, nafakayı nasıl ödeyeyim? Zaten nafaka düşürme davası açtım."

"Hiç Harcama Yapmasam Bu Miktarı Ödeyemem"

Sağlık sorunları nedeniyle dizi projelerine ara verdiğini belirten Ufuk Özkan, tiyatrodan kazandığı paranın nafakayı ödemek için yetersiz olduğunu ifade etti. Özkan, geliriyle ilgili şunları söyledi:

"Ben tiyatro yapıyorum. Gelirim tabii ki dizide çalıştığım dönemlere göre ciddi anlamda düştü. Sağlığım için dizi yapmıyorum. Hiç harcama yapmasam da bu miktarı ödeyemem."

Sağlık Sorunları Nedeniyle Tiyatroya Yöneldi

Karaciğer yetmezliği ile uzun süre mücadele eden Özkan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ekranlardan uzak kaldığını belirtmişti. Sağlığına kavuşan Özkan, şimdilerde tiyatro sahnesinde çalışmalarına devam ediyor. Oyuncu, yoğun tempoda çalışmaya devam etse de gelirinin geçmiş yıllara göre önemli ölçüde azaldığını ifade etti.

"İşten Eve, Evden İşe Gidiyorum"

Özel hayatında fazla sosyal bir hayatı olmadığını belirten Özkan, iş ve ev arasındaki düzenli hayatını şu sözlerle anlattı:

"Sağlığımın kıymetini yaşadıklarımdan sonra çok daha iyi anladım. Özel hayatımda da çok gezen, tozan biri değilim. İşten eve, evden işe giden bir adamım."

Ayrıca, dışarıda fazla vakit geçirmediğini belirten oyuncu, tiyatro turnelerinde bile fazla dışarı çıkmadığını vurguladı. Oyuncunun, yoğun iş temposu ve halktan gelen yoğun ilgiyle nasıl başa çıktığı ise dikkat çekti.

"Her An Fotoğraf Çektirmek İstiyorlar"

Ünlü olmanın getirdiği zorluklara da değinen Özkan, halktan ilgi görmenin güzel olduğunu ancak her zaman uygun bir ruh hali içerisinde olamayacağını belirtti:

“Şimdi her an sizinle fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bir oyuncu için halktan ilgi görmek çok güzel tabii ama bazen de uygun olmuyorsunuz. Ben de hayır diyemediğim için zaman zaman sıkıntı yaşıyorum.”

Sıkça Sorulan Sorular:

Ufuk Özkan ne kadar nafaka ödüyor?
Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, boşandığı eşi Nazan Özcan’a aylık 114 bin TL nafaka ödüyor.

Ufuk Özkan neden nafaka düşürme davası açtı?
Özkan, ödediği nafaka miktarının geliriyle orantısız olduğunu belirterek nafaka düşürme davası açtı. Tiyatrodan elde ettiği gelirin bu miktarı karşılayamadığını söyledi.

Ufuk Özkan neden dizi projelerinde yer almıyor?
Karaciğer yetmezliği nedeniyle sağlık sorunları yaşayan Özkan, dizi projelerine ara verdiğini belirtti. Sağlığına odaklandığı için sadece tiyatro projelerinde yer alıyor.

Ufuk Özkan'ın boşandığı eşi kim?
Ufuk Özkan, 2005 yılında evlendiği Nazan Özcan ile 2 yıl önce boşandı.

Ufuk Özkan’ın sağlık durumu nasıl?
Karaciğer yetmezliği ile mücadele eden Özkan, sağlığına kavuştuğunu ve tiyatro çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sanchez’e Real Madrid’den Büyük Teklif! Devre Arasında Galatasaray’dan Ayrılabilir

Sanchez’e Real Madrid’den Büyük Teklif! Devre Arasında Galatasaray’dan Ayrılabilir