weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin Sokak Röportajında Dilan Polat Tartışması! 'Tahliyesine Çok Sevindim' Dedi, Eşi Sert Çıkıştı

Sokak Röportajında Dilan Polat Tartışması! 'Tahliyesine Çok Sevindim' Dedi, Eşi Sert Çıkıştı

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tahliye edilmesi, Türkiye genelinde büyük tartışmalara yol açtı. Bu tartışmalardan biri de Sade Vatandaş isimli Youtube kanalında yapılan bir sokak röportajında yaşandı.

Sokak Röportajında Dilan Polat Tartışması! 'Tahliyesine Çok Sevindim' Dedi, Eşi Sert Çıkıştı

Dilan ve Engin Polat’ın Tahliyesi Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tahliye edilmesi, Türkiye genelinde büyük tartışmalara yol açtı. Bu tartışmalardan biri de Sade Vatandaş isimli Youtube kanalında yapılan bir sokak röportajında yaşandı. Röportajda, bir kadın Dilan Polat'ın tahliyesine çok sevindiğini belirterek, "Storylerini özledim, yaşayamadığımız hayatı izledikçe mutlu oluyoruz" dedi. Bu sözler, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Eşiyle Zıt Görüşler

Kadının sözlerinin ardından mikrofon bu kez eşine uzatıldı. Eşi, karısının aksine Dilan Polat’ı sert bir dille eleştirerek, "Milletin parasıyla artistlik yapıyorlar. Biz de mi hırsızlık yapalım, devleti mi soyalım?" ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Dilan Polat’ın Takipçi Sayısı Fırladı

Dilan Polat, tahliye haberinin ardından sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Instagram hesabındaki takipçi sayısı, tahliye sonrası kısa sürede 100 bin kişi artarak 7,1 milyona ulaştı. Polat, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'den Ne Kadar Kazanıyor? Maaşı Ne Kadar?

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'den Ne Kadar Kazanıyor? Maaşı Ne Kadar?