weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Şimal'den Kanserle Zorlu Savaşta Cesur Paylaşım! Işın Tedavisi Sonrası İlk Görüntü!

Şimal'den Kanserle Zorlu Savaşta Cesur Paylaşım! Işın Tedavisi Sonrası İlk Görüntü!

Ünlü şarkıcı Şimal, kanserle mücadelesine devam ediyor. Işın tedavisinin ardından yüzünün son halini paylaşan Şimal, takipçilerine moral dolu mesajlar verdi.

Şimal'den Kanserle Zorlu Savaşta Cesur Paylaşım! Işın Tedavisi Sonrası İlk Görüntü!

Ünlü şarkıcı Şimal, kanserle mücadelesine dair sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla hayranlarının takdirini kazanmaya devam ediyor. 2021 yılında meme kanserine yakalanan ve ardından sağlığına kavuşan Şimal, ocak ayında beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olmuştu. Geçtiğimiz hafta hastalığının beyin zarına metastaz yaptığını duyuran şarkıcı, ışın tedavisi sonrası yüzünün son halini takipçileriyle paylaştı.

"Allah Büyük, Buna da Şükür"

38 yaşındaki Şimal, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ışın tedavisi sonrası yüzünün nasıl göründüğünü gözler önüne serdi. Ünlü isim, "Evet, ışın tedavisinden sonra yüzümün son hali. Dışarı çıkarken fondöten uyguluyorum ama o bile yetmiyor. Paris filtresiyle bu kadar kapandı. Allah büyük, buna da şükür" ifadelerini kullandı. Şimal, kanserle mücadelesinde güçlü duruşunu ve olumlu tavrını koruyarak, hastalıkla dalga geçtiklerini de dile getirdi.

Beyin Zarına Metastaz Yaptı

2021'de meme kanserini yendikten sonra rutin kontrolleri sırasında beyninde tümör tespit edilen Şimal, bu yılın başında geçirdiği ameliyatla tümörü aldırmıştı. Ancak geçen hafta yaptığı açıklamayla, hastalığın beyin zarına metastaz yaptığını takipçilerine duyurdu. Sekiz saat süren ciddi bir operasyon geçiren şarkıcı, kanserin her evresinde kendisine bir şeyler öğrettiğini belirtti.

Saçlarını Kazıttı ve Moral Verdi

Hastalığının ilerlemesiyle birlikte saçlarını kazıtan Şimal, bu anları sosyal medya üzerinden paylaşmış ve takipçilerine moral vermeye çalışmıştı. Kanserle olan mücadelesinde güçlü duruşunu her fırsatta vurgulayan Şimal, "Artık bizi üzmesine izin vermiyoruz, aksine biz dalga geçiyoruz onunla. Saçlarım, kaşlarım dökülmüş, ama yenileri daha sağlıklı geliyor" şeklinde konuştu.

"Moral Çok Önemli"

Hastalığı boyunca moralin önemine vurgu yapan Şimal, "Hastayım dedikçe hasta ediyor, kötüyüm dedikçe kötüleşiyorsun. Moral çok önemli. Bu süreçte beni takip eden ve hastalığıma karşı farkındalık geliştirenlerin sayısı arttı. Erken teşhis hayat kurtarıyor. Eğer baş ağrılarınız geçmiyorsa, mutlaka doktorunuza başvurun" diyerek takipçilerine tavsiyelerde bulundu.

Kanserle Savaşı Devam Ediyor

Şimal, kanserle mücadelesinin zorlu bir süreç olduğunu kabul ederken, "Tevekkül ettim, bu da diğerleri gibi geçip gidecek" diyerek ümitli olduğunu belirtti. Ayrıca sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarının bir farkındalık oluşturduğunu ve birçok insanın erken teşhis sayesinde hayatının kurtulduğunu ifade etti. Şarkıcı, hayranlarına sevgisini dile getirerek, onlara faydalı olabilmenin kendisi için en büyük mutluluk olduğunu söyledi.

ChatGPT:
 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılcık Şerbeti'nde Firaz ve Asude Sürprizi! Nursema'nın Yeni Partneriyle Neler Yaşanacak?

Kızılcık Şerbeti'nde Firaz ve Asude Sürprizi! Nursema'nın Yeni Partneriyle Neler Yaşanacak?