weather
27°
İstanbul
00:00:00
Yatsı vaktine kalan
OkurHaber Magazin Şener Şen’in Kızı Bengü Şen Kim? Kızının Annesi Kim? Kızı Bildiğiniz Babasının Kopyası...

Şener Şen’in Kızı Bengü Şen Kim? Kızının Annesi Kim? Kızı Bildiğiniz Babasının Kopyası...

Yeşilçam’ın efsane ismi Şener Şen’in kızı Bengü Şen, babasına olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Bengü, televizyon dünyasında yer almasa da başarılı bir iş kadını olarak tanınıyor.

Şener Şen’in Kızı Bengü Şen Kim? Kızının Annesi Kim? Kızı Bildiğiniz Babasının Kopyası...

Yeşilçam’ın efsane ismi Şener Şen, uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürerken, özel hayatı ile merak konusu olmaya devam ediyor. Özellikle kızı Bengü Şen'in babasına olan benzerliği ve annesi hakkında yapılan araştırmalar dikkat çekiyor. Ünlü oyuncunun kızı, Sermin Hürmeriç ile evliliğinden dünyaya gelmiştir. Bengü, babasına olan benzerliğiyle herkesi şaşırtırken, televizyon dünyasından uzak, başarılı bir iş kadını olarak yaşamını sürdürüyor.

Şener Şen’in Kızı Kimdir?

1941 yılında Adana'da dünyaya gelen ve Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Şener Şen, yıllardır ekranlarda görünmemesine rağmen filmleriyle hafızalarda yer etmeye devam ediyor. Babası Ali Şen gibi oyunculuk kariyerinde büyük başarılara imza atan Şener Şen, pek çok kült filmdeki performansıyla akıllara kazındı.

Özellikle Kibar Feyzo'nun Maho Ağa'sı ve Hababam Sınıfı'nın Badi Ekrem karakterleriyle hatırlanan Şener Şen, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlülerden biri. Ancak usta oyuncunun kızı Bengü Şen merak konusu olmaya başladı.

Bengü Şen Kimdir?

Bengü Şen, Şener Şen’in eski eşi Sermin Hürmeriç ile olan evliliğinden dünyaya gelmiştir. Babası gibi televizyon dünyasına adım atmayan Bengü, başarılı bir iş kadını olarak tanınıyor. Babasına olan benzerliğiyle dikkat çeken Bengü, Şener Şen’in gözlerden uzak yaşamını sürdürdüğü bir dönemde, özel hayatı ile gündeme geldi.

Şener Şen’in Özel Hayatı

Şener Şen, kariyerinin doruklarındayken bile özel hayatını medyadan uzak tutmayı başaran nadir isimlerden biri oldu. Hem ailesi hem de kendisi hakkında medyada çok az bilgi bulunurken, kızı Bengü'nün televizyon dünyasında yer almaması da dikkat çekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gülşen’in Sahnede Fenalaşması Sevenlerini Korkuttu! Metin Arolat'ın Cenazesi Sonrası...

Gülşen’in Sahnede Fenalaşması Sevenlerini Korkuttu! Metin Arolat'ın Cenazesi Sonrası...