weather
23°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Şarkıcı Şimal Hastalığı Ne? Kötü Haberi Duyurdu: Ailece Yıkıldık

Şarkıcı Şimal Hastalığı Ne? Kötü Haberi Duyurdu: Ailece Yıkıldık

Şarkıcı Şimal, hastalığa tekrar yakalandığını duyurdu: "Bu sefer de beyin zarıma metastaz yaptı. Bizi mutlu eden şey ise, erken teşhis etmiş olmamız," dedi.

Şarkıcı Şimal Hastalığı Ne? Kötü Haberi Duyurdu: Ailece Yıkıldık

Şarkıcı Şimal, beyin zarına metastaz yapan hastalığıyla ilgili kötü haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Ocak ayında beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan Şimal, yeniden tedavi sürecine girdiğini açıkladı.

Şarkıcı Şimal: Tüm Aile Olarak Yıkılmış Durumdayız

Şarkıcı, sağlık durumunu duyurduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Dostlarım, bu haberi paylaşmakta çok kararsızdım fakat mesaj kutusu doldu taştı. Hepiniz, sesim çıkmayınca merak ettiniz, haklı olarak. Bana da hak verin; tüm aile olarak yıkılmış durumdayız, tam toparlandık derken bir daha... Maalesef ki yine yakaladı bu hastalık beni."

Erken Teşhis Müjde Oldu

Şimal, hastalığının bu kez beyin zarına metastaz yaptığını belirtti. Ancak erken teşhis sayesinde durumun kontrol altına alınabileceğini belirtti. Şimal, "Pazartesi günü ışın tedavileri başlayacak, onkoloğum ilaçları güçlendirecek. İnşallah yine aranıza döneceğim. Her zamanki gibi sizden dua bekliyor olacağım. Arayan, soran, mesajlarıyla bana güç veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin!" diye konuştu.

Ne Olmuştu?

2022 yılında meme kanserine yakalanan Şimal, uzun süren bir tedavi sürecinin ardından hastalığı yenmişti. Ancak geçtiğimiz ocak ayında rutin kontrolleri sırasında beyninde tümör tespit edildi. Bu durum üzerine hastaneye yatan Şimal, 8 saat süren bir ameliyat geçirmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İhsan Gedik Kimdir, İlk Kez Açıkladı! Fatma Girik’in Geneleve Gittiğini İtiraf Etti

İhsan Gedik Kimdir, İlk Kez Açıkladı! Fatma Girik’in Geneleve Gittiğini İtiraf Etti