weather
23°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Rüştü Onur Atilla Nez'den Ayrıldı, Eski Eşi Sinem Ayyıldız ile Yeniden Bir Araya Geldi!

Rüştü Onur Atilla Nez'den Ayrıldı, Eski Eşi Sinem Ayyıldız ile Yeniden Bir Araya Geldi!

Ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla, son dönemde özel hayatıyla magazin dünyasının gündeminden düşmüyor. Güldür Güldür Show’daki performansıyla geniş bir kitleye ulaşan oyuncu, 10 Haziran’da boşandığı eski eşi Sinem Ayyıldız ve kısa süre sonra aşk yaşamaya başladığı şarkıcı Nez ile olan ilişkileriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Rüştü Onur Atilla Nez'den Ayrıldı, Eski Eşi Sinem Ayyıldız ile Yeniden Bir Araya Geldi!

Ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla, son dönemde özel hayatıyla magazin dünyasının gündeminden düşmüyor. Güldür Güldür Show’daki performansıyla geniş bir kitleye ulaşan oyuncu, 10 Haziran’da boşandığı eski eşi Sinem Ayyıldız ve kısa süre sonra aşk yaşamaya başladığı şarkıcı Nez ile olan ilişkileriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Boşandıktan sadece 20 gün sonra Nez ile aşk yaşadığını duyuran Atilla, bu kısa süren ilişkiyi de sonlandırarak, eski eşiyle yeniden bir araya geldi. Ancak bu buluşma romantik bir anlam taşımıyor; çift, okula başlayan oğulları Kemal için bir araya geldi.

Nez ile Ayrılık Kararı: Takipçilerine Duyurdu

Nez, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladığı sırada, Rüştü Onur Atilla ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Özel hayatıyla ilgili sorulan bir soruya verdiği yanıtla ayrılık haberini duyuran Nez, bu konuda fazla detaya girmeden ayrıldıklarını doğruladı. Bu ayrılığın ardından Atilla, sessiz kalmayı tercih etti.

Rüştü Onur Atilla Eski Eşiyle Yeniden Buluştu

Nez ile ayrıldıktan sonra Rüştü Onur Atilla, eski eşi Sinem Ayyıldız ile okula başlayan oğulları Kemal için bir araya geldi. Sinem Ayyıldız, bu buluşmaya dair duygusal bir paylaşım yaparak, oğulları Kemal’in okula başlamasıyla ilgili bir fotoğraf yayınladı. Paylaşımda, "Daha var' dediğim gün gelmiş, Kemal'im okula başlamış... Hayat sana hep güzellikler getirsin canım oğlum" ifadelerine yer verdi. Atilla’nın eski eşiyle çocukları için bir araya gelmesi, birçok kişi tarafından olumlu karşılandı.

Boşanma Süreci ve İlişkiler Üzerine Açıklamalar

Rüştü Onur Atilla ve Sinem Ayyıldız’ın boşanma süreci oldukça hızlı ilerlemişti. Boşanma sonrası, Atilla'nın 20 gün içinde Nez ile sevgili olması, Ayyıldız’ın tepkisine yol açtı. Eski eşine dair bir açıklama yapan Ayyıldız, boşanmayı kendisinin istemediğini, her şeyin 5 ay içinde geliştiğini ifade etmişti.

Rüştü Onur Atilla ise bu açıklamalara cevap vererek, Sinem Ayyıldız’ın çocuklarının annesi olduğunu ve onu her zaman değerli gördüğünü belirtti. Atilla, boşanma kararını birlikte aldıklarını ve çocuklarını tartışmalı bir ortamda büyütmek istemedikleri için yollarını ayırdıklarını dile getirdi. Nez ile yaşadığı ilişki hakkında ise "Nez'in evliliğimin bitmesiyle hiçbir ilgisi yoktur" diyerek, bu ilişkiye boşandıktan sonra başladığını vurguladı.

Nez ile Kısa Süren İlişki

Rüştü Onur Atilla’nın, Nez ile olan ilişkisi medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ancak bu ilişki beklenildiği gibi uzun sürmedi ve yollarını kısa sürede ayırdılar. Ayrılık kararını Nez duyururken, Atilla bu süreçte sessiz kaldı. Nez’in yaptığı açıklamada, ilişkilerinin kısa sürdüğünü belirtmesi, çiftin ayrılık kararı hakkında fazla bilgi vermemesiyle birlikte konuyu kapatmalarına neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir Zamanlar Kıbrıs'ın Yıldızı Umut Avcı 44 Yaşında Hayatını Kaybetti!

Bir Zamanlar Kıbrıs'ın Yıldızı Umut Avcı 44 Yaşında Hayatını Kaybetti!