weather
25°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Magazin Neslihan Atagül'ün Annesi Kim? Rus Güzeli Çıktı! Güzelliğinin Sırrı Ondanmış...

Neslihan Atagül'ün Annesi Kim? Rus Güzeli Çıktı! Güzelliğinin Sırrı Ondanmış...

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün güzelliğinin kaynağı Rus kökenli annesi çıktı. Atagül, hem anne olma heyecanı hem de annesiyle sosyal medyada gündem oldu.

Neslihan Atagül'ün Annesi Kim? Rus Güzeli Çıktı! Güzelliğinin Sırrı Ondanmış...

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, 2016 yılında dünyaevine girmiş ve şu sıralar anne-baba olma heyecanı yaşıyor. 3 aylık hamile olan Atagül, bir erkek bebek beklediklerini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Ünlü oyuncu, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri çekerken, bu kez Rus kökenli annesi ile gündeme geldi. Neslihan Atagül’ün annesinin güzelliği, sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı.

Atagül Çifti Bebek Bekliyor

Bir süredir hamile olduğu konuşulan Atagül, "Bir süre daha bu mutluluğumuzu mahrem tutmak istiyorduk. Ancak biz mutluyuz ve memnunuz," ifadeleriyle hamile olduğunu duyurmuş ve ailesine katılacak yeni bireyin müjdesini vermişti.

Güzelliğinin Sırrı: Beyaz Rus Anne ve Çerkez Baba

Atagül'ün annesinin Beyaz Rus olduğu, babasının ise Çerkez kökenli olduğu ortaya çıktı. Neslihan Atagül'ün annesinin güzelliği hayranlarının dikkatini çekerken, ünlü oyuncunun güzelliğinin kaynağı da sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Neslihan Atagül, oyunculuğu ve özel hayatıyla her daim gündemde kalmaya devam ediyor. Yakında doğacak olan bebekleriyle birlikte Atagül-Doğulu çiftinin mutluluğu katlanarak büyüyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hülya Avşar'ın ilk eşi bakın kimmiş, onun yüzünde güzellik tacı elinden gitmişti

Hülya Avşar'ın ilk eşi bakın kimmiş, onun yüzünde güzellik tacı elinden gitmişti