weather
25°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Magazin Mehmet Ali Erbil 40 Yaş Küçük Sevgilisi Gülseren Ceylan'dan Çocuk İstiyor!

Mehmet Ali Erbil 40 Yaş Küçük Sevgilisi Gülseren Ceylan'dan Çocuk İstiyor!

67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve genç sevgilisi Gülseren Ceylan, çalkantılı aşk hayatlarıyla magazin gündeminde kalmaya devam ediyor. Ceylan, son açıklamasında Erbil’in kendisinden çocuk istediğini belirterek, "İleride evlilik de olabilir," diyerek ilişkilerinin ciddi boyutlara ulaştığını ifade etti.

Mehmet Ali Erbil 40 Yaş Küçük Sevgilisi Gülseren Ceylan'dan Çocuk İstiyor!

67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın çalkantılı aşk hayatı magazin dünyasında dikkat çekmeye devam ediyor. Gülseren Ceylan'ın son açıklamaları ise gündeme bomba gibi düştü. "Mali benden çocuk istiyor" sözleri olay yarattı.

İlişkileri Serdar Ortaç Sayesinde Yeniden Başladı

Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı kısa ayrılığın ardından ilişkilerinin Serdar Ortaç sayesinde tekrar başladığını açıkladı. "Serdar aramızda arabuluculuk yaptı ve ilişkimiz düzene girdi," diyen Ceylan, şu an mutlu olduklarını belirtti.

“Mehmet Ali Benden Çocuk İstiyor”

Genç sevgilisi Hürriyet gazetesine verdiği röportajda, Mehmet Ali Erbil’in kendisinden evlilik ve çocuk istediğini açıkladı. Ceylan, “Mali benden çocuk istiyor. Aramızda güçlü bir sevgi var ve gelecekte evlenebiliriz,” diyerek ilişkilerinin ciddiyetini vurguladı.

Ailevi Gerilim Devam Ediyor

Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan'ın ailesiyle tanışmadığını ve ailevi sorunların ilişkilerini etkilemediğini belirtti. "Biz evlensek bile ailemle barışmazlar," şeklinde konuşan Erbil, aile gerilimlerinin devam ettiğini açıkladı.

Yasmin Erbil ile İyi Anlaşıyor

Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil ile olan ilişkileri hakkında da konuştu. Ceylan, "Zaman zaman Yasmin ile bir araya geliyoruz, aramız gayet iyi," diyerek aralarındaki uyumu vurguladı.

Sosyal Medya Üzerinden Ayrılık Açıklaması

Bir süre önce ayrıldıkları dönemde sosyal medya üzerinden açıklama yapan Ceylan, “Mehmet Ali ile yollarımızı ayırdık. Bu süreçte göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederim, artık hayatıma mutlu ve pozitif bir şekilde devam etmek istiyorum,” diyerek ayrılıklarını duyurmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgü Namal’dan Kapris İddialarına Yanıt! Kızıl Goncalar Setinde Neler Yaşandı?

Özgü Namal’dan Kapris İddialarına Yanıt! Kızıl Goncalar Setinde Neler Yaşandı?