weather
27°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Magazin MasterChef Nigar kim, annesiyle neden konuşmuyor, gözyaşları içinde her şeyi anlattı!

MasterChef Nigar kim, annesiyle neden konuşmuyor, gözyaşları içinde her şeyi anlattı!

MasterChef Türkiye yarışmacısı Nigar Akyıldız, Danilo Şef ile dertleştiği anlarda gözyaşlarına boğuldu. Annesiyle 10 yıldır görüşmediğini açıklayan Nigar’ın hayat hikayesi ve MasterChef’te yaşananlar…

MasterChef Nigar kim, annesiyle neden konuşmuyor, gözyaşları içinde her şeyi anlattı!

MasterChef Türkiye, heyecan dolu yarışma temposuyla devam ederken, yarışmacılardan Nigar Akyıldız bu hafta yaşadıklarıyla izleyenlerin dikkatini üzerine çekti. Danilo Şef ile dertleşen Nigar, hayat hikayesini gözyaşları içinde anlattı. Ailevi zorluklarını ve duygusal yaralarını paylaşan yarışmacı, kendisine eleme adayı olarak gösterilmesiyle de programda zor anlar yaşadı. Hakan ve Nigar arasında yaşanan gerginlik, eleme potasının atmosferini daha da gerdi. Peki, Nigar Akyıldız kimdir? İşte MasterChef’in son bölümünde yaşananlar ve Nigar’ın gözyaşlarına boğulduğu o anların detayları…


MasterChef Nigar’ın Hayat Hikayesi: 'Annemle 10 Senedir Konuşmuyorum'

Nigar Akyıldız, MasterChef Türkiye’nin son bölümünde, yaşadığı ailevi zorlukları paylaşarak izleyicileri derinden etkiledi. Yarışma sırasında Danilo Şef ile özel bir sohbete giren Nigar, hayatında yaşadığı travmaları ve duygusal çöküntülerini gözyaşları içinde anlattı. Annesiyle 10 yıldır görüşmediğini söyleyen Nigar, aile içinde yaşadığı sorunların hayatını nasıl etkilediğini dile getirdi.

"Ben böyle olmasını istemezdim," diyen Nigar, kardeşiyle de uzun süredir konuşmadığını belirtti. MasterChef sayesinde kardeşiyle barıştığını dile getiren Nigar, bu konuların kendisini nasıl etkilediğini şu sözlerle ifade etti:
"Beni üzüyor bu konular. Hiç mutlu hissetmiyorum gerçekten. Ben çok tartışmayı seven bir insan değilim. Eşimle bile tartışmam. Kavga bende korkunç bir şey. Babamın bize yaptıkları yüzünden kavgadan hep kaçtım."


MasterChef Nigar: 'Sokaklarda Yatardık'

Nigar, hayatının en zor zamanlarını babasıyla olan travmatik geçmişi üzerinden anlattı. Babasının alkol bağımlılığı nedeniyle zor bir çocukluk geçirdiğini belirten Nigar, şunları söyledi:
"Babam çok alkolikti. Bizi döverdi. Sokaklarda yatardık. Benim babam 46 yaşında alkolden öldü. Bu yüzden kavgadan hep kaçarım. Bir şey olduğunda kendimi saklama ihtiyacı hissediyorum."

Bu açıklamalar, MasterChef stüdyosunda hem duygusal hem de gergin anlara sebep oldu. Nigar, yaşadığı psikolojik yüklerin hayatını nasıl etkilediğini ve yarışmadaki zorluklarla baş etmekte neden zorlandığını samimi bir şekilde anlattı.


Nigar ve Hakan Arasında Gerilim Tırmanıyor

Bireysel dokunulmazlık oyununda Hakan’ın, Nigar’ı eleme adayı olarak seçmesi yarışmadaki tansiyonu artırdı. Hakan ve Nigar arasında uzun zamandır süren bir anlaşmazlık olduğu biliniyor. Hakan’ın kendisini eleme adayı göstermesi üzerine Nigar, yaşadıkları hakkında daha fazla konuşma ihtiyacı hissetti.

Öte yandan, kırmızı takımın dokunulmazlığı kazanmasıyla mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Hakan, Nigar’ın ismini vererek eleme potasına gönderdi. Nigar dışında eleme potasına giren bir diğer isim Akın oldu. Hakan ve Nigar arasında yaşanan gerginliğin önümüzdeki bölümlere nasıl yansıyacağı merak konusu.


Danilo Şef ile Duygusal Anlar

Nigar, yarışma sırasında yaşadığı sıkıntılar hakkında Danilo Şef ile dertleşti. Kendisiyle yaşadığı duygusal zorlukları paylaşan Nigar, yarışma ortamına adapte olamamanın kendisini zorladığını dile getirdi.
"Burada uyum sağlamakta çok zorlanıyorum," diyen Nigar, geçmişte yaşadığı ailevi travmalar nedeniyle rekabetçi ortamlarda kendisini rahat hissedemediğini belirtti.
"Ben kavgayı sevmem. Bu yarışmanın stresi beni çok zorluyor."


MasterChef Nigar Akyıldız Kimdir?

Ankara’dan yarışmaya katılan Nigar Akyıldız, 50 yaşında ve iki çocuk annesi. 11 yıldır butik pastacılık yaparak hayatını sürdüren Nigar, MasterChef’e katılarak hem kendisini geliştirmek hem de büyük bir başarıya imza atmak istediğini belirtti. Nigar, bir sosyal medya kullanıcısına burcunun başak olduğunu açıklayarak, hayatında titiz ve detaycı bir yapıya sahip olduğunu da dile getirmişti.


Sık Sorulan Sorular 

1. MasterChef Nigar kimdir?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmacılarından biri olan Nigar Akyıldız, 50 yaşında ve Ankara’dan yarışmaya katılıyor. 11 yıldır butik pastacılık yapan Nigar, iki çocuk annesi.

2. Nigar neden gözyaşlarını tutamadı?

Nigar, programda babasıyla yaşadığı zorlukları ve annesiyle 10 yıldır görüşmediğini anlatarak gözyaşlarına boğuldu. Danilo Şef ile dertleşen Nigar, geçmişte yaşadığı travmalar nedeniyle kavgadan hep kaçtığını dile getirdi.

3. Nigar ve Hakan neden kavgalı?

Nigar ve Hakan arasında yarışmanın başından beri devam eden bir anlaşmazlık bulunuyor. Hakan’ın bireysel dokunulmazlığı kazanarak Nigar’ı eleme adayı göstermesi, ikili arasındaki gerginliği artırdı.

4. Nigar Akyıldız ne iş yapıyor?

Nigar, 11 yıldır butik pastacılık yaparak hayatını sürdürüyor. MasterChef’e katılarak yemek konusundaki yeteneklerini geliştirmek istiyor.

5. MasterChef Nigar hangi burç?

Nigar, başak burcu olduğunu sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zimbru Nerenin Takımı, Kaçıncı Sırada? Hikmet Karaman’ın Yeni Takımı Zimbru’yu Tanıyalım

Zimbru Nerenin Takımı, Kaçıncı Sırada? Hikmet Karaman’ın Yeni Takımı Zimbru’yu Tanıyalım