weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Küçük İbo'nun Son Hali Şoke Etti! Zaman Onu Tanınmaz Hale Getirdi!

Küçük İbo'nun Son Hali Şoke Etti! Zaman Onu Tanınmaz Hale Getirdi!

Yıllar önce İbrahim Tatlıses'in veliahtı olarak gösterilen Küçük İbo'nun son hali sosyal medyada gündem oldu. Küçük İbo'nun şimdiki hayatı...

Küçük İbo'nun Son Hali Şoke Etti! Zaman Onu Tanınmaz Hale Getirdi!

Henüz 12 yaşındayken İbrahim Tatlıses'in sahnesinde adını duyuran ve 'Küçük İbo' olarak bilinen Halil İbrahim Küçük, yanık sesi ve genç yaşta elde ettiği şöhretle Türkiye'nin dört bir yanında tanındı. Küçük yaşta elde ettiği popülaritesiyle dikkat çeken Küçük İbo, Hülya Avşar'ın kucağına oturmasıyla da bir dönem magazin gündeminde sıkça konuşulmuştu. Ancak zaman içinde sesi değişen ünlü isim, ortadan kayboldu. Yıllar sonra yeniden gündeme gelen Küçük İbo'nun son hali görenleri şaşırttı.

Küçük İbo Şöhretin Zirvesindeydi

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Küçük İbo, yanık sesi ve güçlü yorumu ile kısa sürede şöhretin zirvesine çıktı. 12 yaşındayken İbrahim Tatlıses'in veliahtı olarak gösterilen Küçük İbo, çıkardığı albümler ve oynadığı dizi ve filmlerle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Ancak ergenlik dönemine girdiğinde sesi değişen Küçük İbo, bu değişimle birlikte müzik dünyasından uzaklaştı.

Hülya Avşar'la Yaşadığı Olayla Hafızalara Kazınmıştı

Küçük İbo'nun magazin gündemini meşgul eden olaylardan biri, Hülya Avşar'ın kucağına oturması olmuştu. Bu olay sonrası kanalda yayın durdurulmuş ve uzun süre konuşulmuştu. Olayın ardından Küçük İbo, magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmişti.

Sesi Değişti, Şöhretle Vedalaştı

Ergenlik döneminde sesi değişen Küçük İbo, bu süreci zor atlattığını belirtiyor. Bir dönem müzik kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Küçük İbo, sesinin değişmesiyle şöhrete ara vermek zorunda kaldı. Bu süreçte bir bunalım yaşadığını ifade eden İbrahim Halil Küçük, gözlerden uzak bir hayat sürmeye başladı.

Nişantaşı'nda Künefe Salonu İşletiyor

Müziğe uzun bir ara veren Küçük İbo, şu sıralar Nişantaşı'nda bir künefe salonu işletiyor. "Müziği tamamen bırakmadım ama artık daha sakin bir hayat yaşıyorum" diyen ünlü isim, daha önce verdiği bir röportajda müziğe sadece hobi olarak devam ettiğini belirtti. Sosyal medyada son halini görenler ise tanımakta zorlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serdar Ortaç'tan Şoke Eden Kumar İtirafı! "Gökdelenimi ve 10 Evimi Kaybettim!"

Serdar Ortaç'tan Şoke Eden Kumar İtirafı! "Gökdelenimi ve 10 Evimi Kaybettim!"