weather
27°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Magazin Kubilay Aka ve Hafsanur Sancaktutan Aşklarını İlan Etti! İşte İlk Romantik Fotoğraf

Kubilay Aka ve Hafsanur Sancaktutan Aşklarını İlan Etti! İşte İlk Romantik Fotoğraf

İnci Taneleri dizisinin yıldızları Kubilay Aka ve Hafsanur Sancaktutan, aşklarının ilk fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. İşte ünlü çiftin merakla beklenen kareleri...

Kubilay Aka ve Hafsanur Sancaktutan Aşklarını İlan Etti! İşte İlk Romantik Fotoğraf

İnci Taneleri dizisinin sevilen oyuncuları Kubilay Aka ve Hafsanur Sancaktutan, aşklarına tam gaz devam ediyor. Çift, geçtiğimiz ağustos ayında ilk kez el ele görüntülenmişti. Sosyal medyada da ilişkilerini resmileştiren ikili, aşklarının ilk fotoğrafını paylaştı. Sancaktutan, sevgilisi Kubilay Aka ile ayna karşısında verdikleri pozu kalp emojisi ile paylaştı. İşte o kare...

Ünlü Çiftten Beklenen Kare Geldi

Başarılı projeleri ve oyunculuk performanslarıyla sıkça adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan, uzun süre aşk hayatı konusunda sessiz kaldı. Geçtiğimiz yaz muhabirlerin aşk sorularına "Ortalıkta adam yok" şeklinde esprili bir cevap veren Sancaktutan, aradığı aşkı meslektaşı Kubilay Aka'da buldu.

İnci Taneleri dizisinde Cihan karakterine hayat veren Aka ile aşk yaşamaya başlayan Sancaktutan, geçtiğimiz ağustos ayında sevgilisiyle ilk kez objektiflere el ele yakalanmıştı. Şimdi ise sosyal medya hesaplarından paylaştıkları ilk fotoğrafla aşklarını gözler önüne serdiler.

Sosyal Medyada Aşk Dolu Paylaşım

Hafsanur Sancaktutan, kendisinden beş yaş büyük olan sevgilisi Kubilay Aka ile çektirdikleri romantik fotoğrafı, kalp emojisi ile Instagram hesabından paylaştı. İkilinin bu paylaşımı, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Fotoğraf kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken, ünlü çiftin hayranları da mutluluklarını sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Şöhret Basamaklarını Hızla Tırmanıyorlar

Sancaktutan, genç yaşına rağmen rol aldığı projelerdeki performansıyla dikkat çekiyor ve kariyerinde hızlı adımlarla ilerliyor. Başarılarıyla adından sıkça söz ettiren oyuncu, İnci Taneleri dizisinde partneri Kubilay Aka ile birlikte ekranların en çok konuşulan çiftlerinden biri olmayı başardı.

Kubilay Aka da oyunculuk kariyerinde önemli bir yere sahip. Dizilerdeki güçlü performansıyla dikkat çeken Aka, magazin dünyasında da sık sık adından söz ettiriyor. Şimdilerde Hafsanur Sancaktutan ile yaşadığı aşk ile gündemde olan oyuncu, kariyeri ve özel hayatıyla büyük ilgi topluyor.

Hafsanur Sancaktutan’ın Açıklamaları Dikkat Çekiyor

Sancaktutan, yer aldığı projelerin yanı sıra yaptığı açıklamalarla da dikkat çekiyor. Kendisini her geçen gün daha da geliştiren genç oyuncu, hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Özellikle sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve cesur açıklamalarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sancaktutan, Kubilay Aka ile olan ilişkisiyle de gündemde kalmaya devam edecek gibi görünüyor.

Aşkın İlk Fotoğrafı Sosyal Medyada

Ünlü çiftin aşk dolu ilk fotoğrafı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İkilinin el ele çekilen fotoğrafı, çiftin ne kadar mutlu olduğunu gözler önüne seriyor. Hayranları tarafından tam destek alan çift, aşklarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih ederken, zaman zaman bu tür paylaşımlarla ilişkilerini de sosyal medya üzerinden resmileştiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yalı Çapkını Ferit'i Mert Ramazan Demir Survivor'a mı Gidiyor?

Yalı Çapkını Ferit'i Mert Ramazan Demir Survivor'a mı Gidiyor?