weather
27°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Magazin Kör Nokta’nın Yıldızı Rabia Soytürk’ün Memleketi Şaşırttı! Bakın Aslen Nereliymiş

Kör Nokta’nın Yıldızı Rabia Soytürk’ün Memleketi Şaşırttı! Bakın Aslen Nereliymiş

ATV’nin yeni dizisi Kör Nokta ile izleyici karşısına çıkan Rabia Soytürk, Aslım karakteriyle dikkat çekti. Genç oyuncunun memleketi ise merak konusu oldu.

Kör Nokta’nın Yıldızı Rabia Soytürk’ün Memleketi Şaşırttı! Bakın Aslen Nereliymiş

ATV'nin yeni dizisi Kör Nokta, konusuyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizinin başrol oyuncusu Rabia Soytürk, Aslım karakteri ile izleyici karşısına çıkarken, hayatı ve memleketi hakkında merak edilen detaylar araştırılmaya başlandı. İzleyiciler, genç oyuncunun kökeni ve kariyerini merakla sorguluyor.

Rabia Soytürk Kimdir?

Rabia Soytürk, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Genç yaşına rağmen birçok başarılı projede yer alarak dikkat çeken oyuncu, Trabzon kökenli olup doğma büyüme İstanbul'ludur. Eğitim hayatına sağlık üzerine başlayan Soytürk, Sağlık Koleji Hemşirelik Bölümü'nden mezun olmuştur. Ancak oyunculuğa olan ilgisini fark ettikten sonra bu alana yönelmiş ve Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır.

Oyunculuk Kariyeri

Rabia Soytürk, oyunculuk kariyerine 2018 yılında usta isimlerle yer aldığı dijital bir projede dikkatleri üzerine çekerek başladı. İlk performansı sayesinde hem sektörün hem de izleyicilerin ilgisini kazanan genç oyuncu, kariyerinde hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Soytürk'ün kariyerinde önemli bir yer tutan yapımlar arasında Duy Beni, Gülperi, Şahsiyet, Alparslan: Büyük Selçuklu ve Benim Adım Melek gibi popüler diziler bulunuyor. Bu projelerdeki başarılı performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı.

Kör Nokta Dizisinde Aslım Karakteri

ATV'nin merakla beklenen dizisi Kör Nokta, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çekiyor. Dizide Rabia Soytürk, Aslım karakterine hayat veriyor. Soytürk'ün başrolünü üstlendiği bu projede, genç oyuncu izleyicileri etkileyici bir performansla karşılamaya hazırlanıyor.

Dizide Rabia Soytürk, Çağla Boz, Yalçın Hafızoğlu, İlayda Çevik ve İsmail Ege Şaşmaz gibi ünlü isimlerle birlikte rol alıyor. Zengin oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosuyla Kör Nokta, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Rabia Soytürk'ün Memleketi

Genç oyuncunun memleketi de izleyicilerin merak ettiği bir diğer konu. Rabia Soytürk, Trabzon kökenli olup doğma büyüme İstanbul'ludur. Bu detay, hayranları tarafından ilgiyle karşılanmıştır. Trabzonlu kökenleri ve İstanbul’daki yaşamı, genç oyuncunun köklerine olan bağlılığını her zaman vurgulamasına neden olmuştur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
32. Dönem POMEM Başvuruları Ne Zaman? İşte Polis Olmak İçin Gereken Şartlar

32. Dönem POMEM Başvuruları Ne Zaman? İşte Polis Olmak İçin Gereken Şartlar