weather
27°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Magazin Kızılcık Şerbeti'nde Metehan'a yeni partneri Ezgi Kim?

Kızılcık Şerbeti'nde Metehan'a yeni partneri Ezgi Kim?

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümlerinde Metehan karakterine sürpriz bir partner katılıyor. Duygu Kocabıyık'ın canlandırdığı Ezgi, dizinin akışını değiştirecek olaylara sebep olacak.

Kızılcık Şerbeti'nde Metehan'a yeni partneri Ezgi Kim?

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümlerinde izleyicileri şaşırtacak gelişmeler yaşanacak. Metehan karakterine hayat veren Rahimcan Kapkap, Mihri'nin ardından sürpriz bir partnerle ekrana gelecek. Yeni karakterin hikâyeye katılması, dizinin dengesini değiştirecek gibi görünüyor.

Metehan'a yeni partner: Ezgi

Gold Film'in başarılı yapımı Kızılcık Şerbeti, yeni bölümlerinde sürpriz bir karakteri izleyicilerle buluşturacak. Metehan'ın hayatına önemli bir giriş yapacak olan Ezgi karakteri, Duygu Kocabıyık tarafından canlandırılacak. Ünlü bir influencer olarak karşımıza çıkacak Ezgi, hikâyede önemli bir rol üstlenecek.

Ezgi'nin sürpriz tanışma sahnesi

Ezgi’nin, Metehan’ın hayatına dahil olmasıyla birlikte diziye hareketli ve çarpıcı sahneler ekleniyor. Özellikle Metehan'ın sevgilisini babasıyla tanıştırma isteği ile yaşanacak sürpriz tesadüf, izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Bu ilginç gelişmeler, diziye farklı bir boyut kazandıracak.

Ünlü şarkıcı anne karakteri

Ezgi'nin annesi, deneyimli oyuncu Semra San tarafından canlandırılacak. Şarkıcılık yapan bir anne figürüyle ekrana gelecek olan Semra San, karaktere derinlik kazandırarak hikâyenin dramatik yönünü güçlendirecek.

Dizinin yeni partneriyle ilgili haberler, sosyal medyada şimdiden konuşulmaya başlandı. İzleyiciler, Ezgi karakterinin diziye katılımıyla olayların nasıl gelişeceğini merakla bekliyor. Mihri’nin ardından yaşanacak gelişmeler, diziye olan ilgiyi artırırken, yeni karakterle ilgili tahminler ise gündemde yerini aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Deniz Akkaya babası kim, neden öldü? Deniz Akkaya'nın acı günü

Deniz Akkaya babası kim, neden öldü? Deniz Akkaya'nın acı günü