weather
27°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Kerimcan Durmaz'dan Olay Yaratacak İtiraf! Cinsiyet Değiştirme Kararını...

Kerimcan Durmaz'dan Olay Yaratacak İtiraf! Cinsiyet Değiştirme Kararını...

Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak'ın YouTube kanalına konuk olan Kerimcan Durmaz, yalan makinesine bağlanarak merak edilen soruları yanıtladı. Durmaz, "Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmayı düşündün mü?" sorusuna verdiği itirafla gündeme oturdu.

Kerimcan Durmaz'dan Olay Yaratacak İtiraf! Cinsiyet Değiştirme Kararını...

Sosyal medyanın popüler isimlerinden Kerimcan Durmaz, YouTuber Orkun Işıtmak'ın programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yalan makinesine bağlanan Durmaz, kendisine yöneltilen sorulara açık yüreklilikle cevap verdi. En çok dikkat çeken itiraflarından biri, gençlik yıllarında cinsiyet değiştirme ameliyatını düşünmüş olmasıydı. Durmaz, "15-16 yaşlarımda kafamda kurdum ama sonrasında değiştirmemenin beni daha mutlu edeceğine karar verdim" diyerek bu süreçteki duygu değişimini anlattı.

Hülya Avşar'la Yaşadığı Gerilim

Durmaz, Hülya Avşar ile katıldığı programda rahatsızlık hissettiğini de ilk kez dile getirdi. Orkun Işıtmak'ın "Hülya Avşar’dan rahatsız oldun mu?" sorusuna Durmaz, "Evet, kendisini çok severim ama sorduğu sorular beni köşeye sıkıştırdı, manipüle oldum" diyerek o anların kendisini zorladığını ifade etti.

Cinsiyet Değiştirme Ameliyatı İtirafı

Programın en dikkat çekici anı, cinsiyet değiştirme ameliyatı üzerine gelen soruya Durmaz’ın verdiği samimi cevap oldu. Kerimcan Durmaz, "Ergenlik dönemimde, 15-16 yaşlarımda cinsiyet değiştirmeyi düşündüm. Kendime sorular sordum, ama sonunda değiştirmemenin beni daha mutlu edeceğine karar verdim" diyerek bu konuda yaşadığı içsel yolculuğu paylaştı.

Son Dönemdeki Değişimiyle Dikkat Çekiyor

Kerimcan Durmaz’ın son dönemlerdeki değişen tavırları ve açıklamaları sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Kendisine taktığı "Erilcan" lakabıyla dikkat çeken Durmaz, artık daha maskülen bir imaj sergiliyor. Bu değişim, Durmaz’ın hem sosyal medyada hem de katıldığı programlarda sıkça konuşulmasına neden oluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pınar Deniz'den Bomba After Party Görüntüleri! En Güzelini En Sona Bırakmış...

Pınar Deniz'den Bomba After Party Görüntüleri! En Güzelini En Sona Bırakmış...