weather
25°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Magazin Kadir Doğulu’nun Tarikat Bağlantısı Şaşırttı! Kemal Doğulu’dan Bektaşi Tarikatı İtirafı!

Kadir Doğulu’nun Tarikat Bağlantısı Şaşırttı! Kemal Doğulu’dan Bektaşi Tarikatı İtirafı!

Kemal Doğulu, Hülya Avşar'ın programında kardeşi Kadir Doğulu’nun Bektaşi tarikatıyla olan bağlantısını açıkladı. İşte çarpıcı detaylar...

Kadir Doğulu’nun Tarikat Bağlantısı Şaşırttı! Kemal Doğulu’dan Bektaşi Tarikatı İtirafı!

Ünlü modacı ve televizyon yüzü Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir dönem aralarının bozuk olduğu bilinen kardeşler, yeniden gündeme geldi. Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan Kemal Doğulu, Kadir Doğulu’nun Bektaşi tarikatıyla olan bağlantısını doğruladı ve bu konuya dair detaylar paylaştı. Bektaşi tarikatı ile ilgili seremonilerden bahseden Doğulu, kardeşinin bu bağlantısı hakkında önemli bilgiler verdi.

"Kadir Bektaşi, Tarikatlara Karşı Bir Tarikat Üyesi"

Programda Hülya Avşar'ın "Kadir Doğulu'nun tarikatlarla ilgisi var mı?" sorusuna Kemal Doğulu, rahatlıkla şu yanıtı verdi: "Bektaşi, her yerde kendisi de söylüyor. Bektaşi aslında tarikatlar karşıtı tarikat." Bektaşilik’in geleneksel tarikatlardan farklı olduğunu belirten Doğulu, bu topluluğun daha çok bilim ve sanatla ilgilenen bir yapısı olduğunu vurguladı.

Bektaşi Seremonileri Hakkında Bilgiler

Kemal Doğulu, Bektaşi tarikatına dair detaylar paylaşırken "Bilim var, güzel kitap var, şiir var, şarkı var, rakı var" ifadeleriyle bu topluluğun seremonilerinden bahsetti. "Şahane evlerde toplanıyorlar" diyerek Bektaşi topluluğunun sosyal buluşmalarına dikkat çeken Doğulu, bunların sıradan tarikatlarla karıştırılmaması gerektiğini belirtti.

Kadir Doğulu'nun Bektaşilik Bağlantısı

Neslihan Atagül ile evli olan ve yakında baba olmaya hazırlanan Kadir Doğulu, kardeşi Kemal Doğulu'nun bu açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. Kemal Doğulu’nun, kardeşiyle ilgili tarikat bağlantısını bu kadar açık şekilde dile getirmesi, magazin dünyasında geniş yankı buldu. Bektaşi tarikatı hakkında verdiği bilgilerle ilgi odağı olan Kemal Doğulu, programda diğer sorulara da net yanıtlar verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemal Doğulu Hülya Avşar’ın Sorularına Sert Tepki Verdi! "Eşcinsel Olarak Biliyoruz" Sözü Gergin Anlar Yarattı

Kemal Doğulu Hülya Avşar’ın Sorularına Sert Tepki Verdi! "Eşcinsel Olarak Biliyoruz" Sözü Gergin Anlar Yarattı