weather
27°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin Işın Karaca’dan Sibel Can’a Mizahi Tepki! "Sibel Bizi de Korusana"

Işın Karaca’dan Sibel Can’a Mizahi Tepki! "Sibel Bizi de Korusana"

Işın Karaca’dan Sibel Can’a Mizahi Tepki! "Sibel Bizi de Korusana"

Son dönemde artan kadın cinayetleri hakkında ünlü isimlerin açıklamaları gündem olmaya devam ediyor. Son olarak ünlü şarkıcı Sibel Can, katıldığı bir defilede kendisine sorulan sorulara verdiği cevaplarla dikkat çekti. Can’ın "Benim dışımda kimse güvende değil" açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve tepki topladı.

"Televizyon Açmak İstemiyorum"

Sibel Can, geçtiğimiz akşam katıldığı defilede, kadın cinayetleri ile ilgili görüşleri sorulunca, bu durumdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Can, "Çok acı, yani artık televizyon açmak istemiyorum. Bunun bir an önce toparlanması lazım. Adalet gerçekten yerini bulmalı. Çok üzücü, söyleyecek bir şey yok" şeklinde konuşarak, olaylar karşısında hissettiği duyguları paylaştı.

"Benim Dışımda Hiç Kimse Güvende Değil" Açıklaması Tepki Çekti

Bir muhabirin "Siz kendinizi güvende hissediyor musunuz?" sorusu üzerine Sibel Can, "Doğruyu söylemek gerekirse, kendi adıma konuşuyorum. Tabii ki güvendeyim ama benim dışımda hiç kimse güvende değil, bu çok açık. Bir kadın olarak gerçekten çok kötü duygular… İnşallah her şey iyi olsun. Aslında inşallah bile demek istemiyorum, olmalı" dedi.

Bu sözler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve birçok kullanıcı, Can’ın açıklamalarını eleştirdi. Can’ın, kendisini güvende hissedip diğer insanları tehlikede görmesi, özellikle kadın hakları savunucuları tarafından tepkiyle karşılandı.

Işın Karaca’dan Sibel Can’a Mizahi Tepki: "Sibel Bizi de Korusana"

Sibel Can’ın açıklamalarına sessiz kalmayan isimlerden biri de ünlü şarkıcı Işın Karaca oldu. Karaca, meslektaşının sözlerini sosyal medya hesabında tiye alarak "Sibel bizi de korusana 😂" ifadesini kullandı. Karaca’nın bu yorumu, takipçileri tarafından hem desteklendi hem de mizahi bir yaklaşımla paylaşıldı.

Kadın Cinayetlerine Ünlü İsimlerden Gelen Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Kadın cinayetlerinin ülkemizde artış göstermesi, milyonlarca insanı ve ünlü isimleri harekete geçirdi. Geçtiğimiz günlerde Şevval Sam ve Serenay Sarıkaya gibi isimler de bu konuda açıklamalarda bulunmuş, kadınların yaşadığı güvenlik sorunlarına dikkat çekmişti. Şimdi ise Sibel Can’ın bu sözleri, kadın hakları savunucuları ve sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okan Buruk Eski Eşiyle Yeniden Evlenecek Mi? Hadise ile İlişkisi Var Deniyordu, Yan Yana Görüntülenince...

Okan Buruk Eski Eşiyle Yeniden Evlenecek Mi? Hadise ile İlişkisi Var Deniyordu, Yan Yana Görüntülenince...