weather
25°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Magazin İpek Açar ve Alper Kömürcü’den Oğulları Ömer ile Sevgi Dolu Aile Pozu! Babasına Benzemesi Dikkat Çekti

İpek Açar ve Alper Kömürcü’den Oğulları Ömer ile Sevgi Dolu Aile Pozu! Babasına Benzemesi Dikkat Çekti

İpek Açar ve Alper Kömürcü çifti, oğulları Ömer ile mutlu anlarını sosyal medyada paylaştı. Minik Ömer, babasına olan benzerliğiyle dikkat çekerken, paylaşımlar takipçilerden büyük beğeni topladı.

İpek Açar ve Alper Kömürcü’den Oğulları Ömer ile Sevgi Dolu Aile Pozu! Babasına Benzemesi Dikkat Çekti

İpek Açar ve Alper Kömürcü, 2019 yılında hayatlarını birleştiren ve kısa süre önce ikinci çocukları Ömer'i kucaklarına alarak mutluluklarını taçlandıran ünlü çiftler arasında yer alıyor. 48 yaşında ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan İpek Açar, sosyal medyada sık sık oğluyla paylaşımlar yaparak takipçilerini sevindiriyor. Açar'ın, oğlu Ömer ve eşi Alper Kömürcü ile paylaştığı aile pozları, kısa sürede büyük beğeni topladı.

İkinci Kez Anne Oldu: Ömer'le Mutlu Anlar

İpek Açar, sağlık sebepleri nedeniyle tekrar anne olmasının zor olduğunu dile getirmişti. Ancak sürpriz bir hamilelik haberiyle çifte mutluluk yaşayan Açar, 2023'ün son günlerinde oğlu Ömer'e kavuştu. Aile olarak yaşadıkları keyifli anları sık sık paylaşan İpek Açar, takipçilerinden büyük ilgi görüyor.

Takipçilerden "Maşallah" Yorumları

İpek Açar'ın oğlu Ömer ile yaptığı yolculuk paylaşımına gelen yorumlar dikkat çekti. Minik Ömer'in sevimli halleri takipçilerin ilgisini çekerken, "Maşallah" yorumları yağdı.

Ömer Babasına Benziyor

Son paylaşımlarında dikkat çeken bir diğer detay ise küçük Ömer'in babası Alper Kömürcü'ye olan benzerliği. Takipçileri, "Ömer tıpkı babası" diyerek yorumlarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gürkan Uygun’un Kardeşi de Oyuncu Çıktı! Bir Gece Masalı’nın Kürşat’ı ile Şaşırtan Benzerlik

Gürkan Uygun’un Kardeşi de Oyuncu Çıktı! Bir Gece Masalı’nın Kürşat’ı ile Şaşırtan Benzerlik