weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin Hülya Avşar Eski Eşini Tiye Aldı! Kaya Çilingiroğlu'nun Aldatma İtirafına Bomba Yorum!

Hülya Avşar Eski Eşini Tiye Aldı! Kaya Çilingiroğlu'nun Aldatma İtirafına Bomba Yorum!

Kaya Çilingiroğlu’nun bu açıklamaları, eski eşi Hülya Avşar’a soruldu. Acun Ilıcalı’nın düğününe katılan Avşar, Çilingiroğlu'nun genç sevgilisiyle ilgili soruya önce kahkaha atarak yanıt verdi.

Hülya Avşar Eski Eşini Tiye Aldı! Kaya Çilingiroğlu'nun Aldatma İtirafına Bomba Yorum!

Ünlü isim Kaya Çilingiroğlu, kısa süre önce genç bir kadınla ilişkisinin sona erdiğini açıklayarak magazin gündemine damga vurdu. Çilingiroğlu, genç sevgilisi hakkında "Beni kullandı" diyerek her yerden engellediğini duyurdu. Bu olayla ilgili en dikkat çeken detay ise genç kadının, Çilingiroğlu'nun kızı Zehra’dan bile küçük olmasıydı. Açıklamalarında, "Meğer o gece basını oraya çağıran oymuş" sözleriyle de ilişkisinin perde arkasını açıkladı.

Kaya Çilingiroğlu'ndan Şok İtiraflar

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda genç bir kadınla görüntülenen Kaya Çilingiroğlu, bu olayın ardından açıklama yaparak kadının Mehmet Ali Erbil’in eski sevgilisi olduğunu öğrendiğini belirtti. 22 yaşındaki kadınla görüntülenmesinin ardından açıklama yapan Çilingiroğlu, "Beni kullandı, her yerden engelledim" diyerek ilişkinin sona erdiğini duyurdu. Çilingiroğlu, genç kadının basını oraya çağırdığını ve bu durumu sonradan öğrendiğini de sözlerine ekledi.

Hülya Avşar’dan Bomba Yorum: 'İyi Olmuş!'

Kaya Çilingiroğlu’nun bu açıklamaları, eski eşi Hülya Avşar’a soruldu. Acun Ilıcalı’nın düğününe katılan Avşar, Çilingiroğlu'nun genç sevgilisiyle ilgili soruya önce kahkaha atarak yanıt verdi. Ardından "İyi olmuş ona, ben ne diyeyim yani" diyerek esprili bir dille yorum yaptı. Avşar'ın bu sözleri, düğünde kısa süreli bir gülüşmeye neden oldu.

'Yaşlar Artık Karışıyor' Dedi

Hülya Avşar, Çilingiroğlu'nun genç sevgilisi ile ilgili yorumlarına devam ederek, günümüzde insanların yaşlarını anlamanın zorlaştığını söyledi. "Öyle bir dönemde yaşıyoruz ki, 20'likler 30 gösteriyor, 30'luklar 20. Olabilir, çekirge bir sıçrar, iki sıçrar" ifadelerini kullanan Avşar, eski eşine dair yaptığı esprili açıklamayla gündemde yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yalı Çapkını'nda Ferit'in Yeni Partneri Tepki Çekti, Pelin Akil Fotoğraflarını Yoruma Kapattı!

Yalı Çapkını'nda Ferit'in Yeni Partneri Tepki Çekti, Pelin Akil Fotoğraflarını Yoruma Kapattı!