weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin Haluk Levent’in Hastalığı Şaşırttı! Doktor Tavsiyesiyle Kapatma Kararı Aldı!

Haluk Levent’in Hastalığı Şaşırttı! Doktor Tavsiyesiyle Kapatma Kararı Aldı!

Haluk Levent’in Hastalığı Şaşırttı! Doktor Tavsiyesiyle Kapatma Kararı Aldı!

Ahbap Derneği Başkanı ve sanatçı Haluk Levent, sağlık sorunları nedeniyle sosyal medyaya ara vereceğini açıkladı. Ünlü sanatçı, doktorlarının tavsiyesi üzerine stres kaynaklı sağlık problemleriyle başa çıkmak için bir süre sosyal medyadan uzak durma kararı aldı.

Haluk Levent Sağlık Sorunları Nedeniyle Sosyal Medyaya Ara Veriyor

Sanatçı Haluk Levent, sağlık sorunları nedeniyle sosyal medya hesaplarını geçici olarak kapatma kararı aldı. Ünlü sanatçı, X hesabında yaptığı paylaşımda sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verdi. Levent, geçen yıl 24 Mayıs’ta yaptırdığı kan testlerinde Açlık kan şekerinin 341, Hba1c değerinin ise 13.5 çıktığını belirtti. Bu yüksek değerler, sanatçının diyabetle mücadele ettiğini ortaya koydu.

Doktor Tavsiyesiyle Sosyal Medyadan Uzak Duracak

Haluk Levent, doktorlarının tavsiyesi üzerine bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını açıkladı. Sanatçı, “Spor da yapsan, sağlıklı da beslensen, eğer hayatında stres varsa şekeri tetiklediğini söyledi doktorlarım,” diyerek sosyal medyanın da kendisine stres kaynağı olduğunu ifade etti.

Sosyal Medya Hesaplarını Ahbap Ekibi Yönetecek

Haluk Levent, sosyal medya hesaplarını Ahbap Derneği ekibine devredeceğini ve bir müddet boyunca sadece konserlerine, stüdyo çalışmalarına ve deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine yoğunlaşacağını belirtti. Ünlü sanatçı, takipçilerine seslenerek, “Haydi bana biraz müsaade. Arkamdan çok konuşmayın,” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özcan Deniz Aile Olayı Ne? Özcan Deniz’in Kız Kardeşi Kim, Neden Video ile Tehdit Etti?

Özcan Deniz Aile Olayı Ne? Özcan Deniz’in Kız Kardeşi Kim, Neden Video ile Tehdit Etti?