weather
27°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Magazin Hadise'den Milano'da Şıklık ve Cesaret Dolu Pozlar! 203 Binden Fazla Beğeni Aldı!

Hadise'den Milano'da Şıklık ve Cesaret Dolu Pozlar! 203 Binden Fazla Beğeni Aldı!

Hadise, Milano Moda Haftası’nda paylaştığı iddialı pozlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Cesur kıyafet tercihleri ve tarzıyla sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı, son paylaşımıyla 203 binden fazla beğeni topladı. 14 milyonu aşkın takipçisiyle moda dünyasında adından söz ettirdi.

Hadise'den Milano'da Şıklık ve Cesaret Dolu Pozlar! 203 Binden Fazla Beğeni Aldı!

Modayı yakından takip etmek için Milano’ya giden Hadise, paylaştığı pozlarla sosyal medyada ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcının Milano Moda Haftası’nda tercih ettiği kıyafetler ve yaptığı cesur paylaşımlar, sevenlerinden tam not aldı.

Hadise, Milano’da Tarzıyla Göz Kamaştırdı

Sahne şovları ve cesur kıyafet tercihleriyle dikkat çeken Hadise, Milano Moda Haftası’na katılımıyla yine adından söz ettiriyor. Ünlü tasarımcıların kıyafetlerini sergilediği moda haftasında yaptığı kombinlerle moda dünyasında dikkat çeken Hadise, pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

İddialı Paylaşımlarla Gündemde

Milano’ya gittiğinden beri paylaştığı iddialı pozlarla magazin dünyasında konuşulan Hadise, son olarak transparan bir üst tercih ederek dikkatleri üzerine çekti. Şarkıcının bu paylaşımı, Instagram hesabında 14 milyonu aşkın takipçisinden büyük beğeni topladı.

203 Binden Fazla Beğeni Aldı

Hadise’nin son defileye katılımında paylaştığı cesur kıyafet kombinine, hayranları adeta beğeni yağdırdı. 14 milyon takipçisi olan ünlü isim, paylaştığı karelere 203 binden fazla beğeni aldı ve gündeme damgasını vurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müjde Uzman ve Serhat Teoman'dan Bomba Gibi Dizi: "Aşk Evlilik Boşanma" İzleyiciyi Ekrana Kilitleyecek!

Müjde Uzman ve Serhat Teoman'dan Bomba Gibi Dizi: "Aşk Evlilik Boşanma" İzleyiciyi Ekrana Kilitleyecek!