weather
25°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Magazin Gürkan Uygun’un Kardeşi de Oyuncu Çıktı! Bir Gece Masalı’nın Kürşat’ı ile Şaşırtan Benzerlik

Gürkan Uygun’un Kardeşi de Oyuncu Çıktı! Bir Gece Masalı’nın Kürşat’ı ile Şaşırtan Benzerlik

Bir Gece Masalı dizisinde Kürşat karakterini canlandıran Gürkan Uygun'un kardeşi de oyuncu çıktı. Gürkan ve Volkan Uygun'un oyunculuk kariyerleriyle ilgili merak edilen tüm detaylar!

Gürkan Uygun’un Kardeşi de Oyuncu Çıktı! Bir Gece Masalı’nın Kürşat’ı ile Şaşırtan Benzerlik

Bir Gece Masalı'nın Kürşat'ı Gürkan Uygun'un Kardeşi de Oyuncuymuş!

Gürkan Uygun, oynadığı dizilerle adından sıkça söz ettiren başarılı bir oyuncu. Özellikle Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Memati karakteriyle büyük bir üne kavuşan Uygun, şimdi ise Bir Gece Masalı dizisindeki Kürşat rolüyle gündemde. Sosyal medyada da büyük ilgi gören oyuncunun kardeşi Volkan Uygun'un da kendisi gibi oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Kardeşi de Oyuncu Çıktı

Gürkan Uygun'un kardeşi Volkan Uygun'un da oyuncu olması, takipçilerini şaşırttı. Volkan Uygun, Kurtlar Vadisi: Gladio filminde Memati'nin gençliğini canlandırarak ağabeyinin izinden gitti. İki kardeşin benzerlikleri sosyal medyada dikkat çekti.

Gürkan Uygun Kimdir?

1974 doğumlu olan Gürkan Uygun, Kurtlar Vadisi, Muhteşem Yüzyıl, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Teşkilat gibi birçok başarılı projede rol aldı. Kariyeri boyunca önemli karakterlere hayat veren oyuncu, Türk televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edindi.

Volkan Uygun'un Oyunculuk Kariyeri

1982 doğumlu Volkan Uygun, son olarak Söz dizisinde Kibar karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Oyunculuk kariyerinde pek çok farklı projede yer alan Uygun, başarılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Real Madrid’de Arda Güler İçin Ayrılık İddiası! Taraftarlar Ona Aşık, Geleceği Ne Olacak?

Real Madrid’de Arda Güler İçin Ayrılık İddiası! Taraftarlar Ona Aşık, Geleceği Ne Olacak?