weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı Evlilik Söylentilerine Yanıt Verdiler!

Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı Evlilik Söylentilerine Yanıt Verdiler!

Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı, İstanbul gecelerinde el ele görüntülendi. Ünlü çift evlilik planları hakkında ne dedi? Tüm detaylar haberimizde.

Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı Evlilik Söylentilerine Yanıt Verdiler!

Şimdilerde 'Zamanın Kapıları' ile dikkat çeken ünlü oyuncu Esra Bilgiç, sevgilisi Faruk Sabancı ile birlikte gecelerde görüntülendi. Çift, evlilik hakkında henüz bir planlarının olmadığını söyledi.

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, son dönemde hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla magazin gündeminde geniş yer bulmaya devam ediyor. "Zamanın Kapıları" dizisiyle ekranlara geri dönen Bilgiç, geçtiğimiz ay iş insanı Faruk Sabancı ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Çift, bu kez İstanbul gecelerinde el ele görüntülendi.

Taze Aşıklar Gecelerde Görüntülendi

Bir dönem futbolcu Gökhan Töre ile evli olan Esra Bilgiç, şimdilerde Faruk Sabancı ile olan birlikteliğiyle dikkat çekiyor. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde bir gece etkinliğinde el ele objektiflere poz verdi. Çiftin samimi görüntüleri, magazin dünyasında büyük ilgi gördü.

"Her Şey Yolunda"

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı, ilişkileri hakkında açıklamalarda bulundu. Sabancı, "Her şey yolunda, çok teşekkür ediyoruz. Evlilik hakkında konuşmak için ise henüz erken. Daha müsait bir vakitte bunları değerlendiririz" şeklinde konuşarak, henüz evlilik planları olmadığını belirtti.

Esra Bilgiç’in Kariyeri Yükselişte

Esra Bilgiç, kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Diriliş: Ertuğrul dizisindeki performansıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, şu sıralar "Zamanın Kapıları" dizisinde başrolü üstleniyor. Hem oyunculuk kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Bilgiç, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Faruk Sabancı Kimdir?

Esra Bilgiç’in sevgilisi Faruk Sabancı, Sabancı ailesinin tanınan üyelerinden biri ve iş dünyasında önemli bir isim. Aynı zamanda müzik prodüktörü olarak da kariyer yapan Sabancı, Türkiye’deki birçok müzik festivaline de imza attı. Ünlü çift, birliktelikleri ile magazin dünyasının yakın takibinde bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serhat Akın’a Beykoz'da Silahlı Saldırı Görüntüleri! Güvenlik Kamerası Her Şeyi Kaydetti

Serhat Akın’a Beykoz'da Silahlı Saldırı Görüntüleri! Güvenlik Kamerası Her Şeyi Kaydetti