weather
23°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Erkan Can’dan Bomba İtiraf! Oyuncu Olduğum Halde Dolandırıldım!

Erkan Can’dan Bomba İtiraf! Oyuncu Olduğum Halde Dolandırıldım!

Türk sinema ve tiyatrosunun ünlü oyuncusu Erkan Can, katıldığı bir film ön gösteriminde yaşadığı telefon dolandırıcılığı deneyimini paylaştı. Can, bu deneyimi nedeniyle filmde yer aldığını belirtti.

Erkan Can’dan Bomba İtiraf! Oyuncu Olduğum Halde Dolandırıldım!

Türk dizi ve sinemasının sevilen isimlerinden Erkan Can, vizyona girecek olan yeni filmi için düzenlenen ön gösterim etkinliğine katıldı. Filmde bir profesörün telefon dolandırıcılığı hikayesini anlatan bir karakteri canlandıran Can, filmle özdeşleşen çarpıcı bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, "Beni telefonda dolandırıp 9 bin dolarımı aldılar" diyerek, başından geçen bu olayı anlattı.

"9 Bin Dolarımı Aldılar, Adam Şimdi Cezaevinde"

Etkinlik sırasında basın mensuplarına konuşan Erkan Can, senaryoyu okur okumaz yaşadığı benzer bir olayı hatırladığını ve bu yüzden rolü kabul ettiğini ifade etti. Can, dolandırıcılık olayını şöyle anlattı:

"Beni telefonda dolandırıp 9 bin dolarımı aldılar. Oyuncu olmama rağmen adamların rolünü resmen yedim. Adam şimdi cezaevinde. Paramı TL olarak geri aldım. Herkes dikkatli olsun."

Bu açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, dolandırıcılık olaylarının ne kadar yaygın ve tehlikeli olduğuna da vurgu yaptı.

Gerçek Hayat Deneyimi Filme İlham Oldu

Erkan Can, telefon dolandırıcılığı olayının ardından bu tarz konulara karşı daha bilinçli olduğunu belirtti. Yeni filminde de benzer bir hikayeye hayat verdiğini söyleyen oyuncu, "Bir profesörün telefon ile dolandırılmasını anlatıyor. Senaryoyu görünce benim de başıma geldiği için oynadım" dedi.

Bu olayın ardından Can, izleyicilere dolandırıcılık vakalarına karşı dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Harris-Trump Tartışmasında Anketler Harris’i Öne Çıkardı

Harris-Trump Tartışmasında Anketler Harris’i Öne Çıkardı