weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Efsane Şarkıcı Alpay’ın Son Hali Ortaya Çıktı! Görenler Üzüntülerini Paylaştı

Efsane Şarkıcı Alpay’ın Son Hali Ortaya Çıktı! Görenler Üzüntülerini Paylaştı

Türk müziğinin efsane ismi Alpay’ın sosyal medyada paylaşılan son hali hayranlarını şaşırttı. "Bu halini görünce çok üzüldüm" yorumları gündem oldu.

Efsane Şarkıcı Alpay’ın Son Hali Ortaya Çıktı! Görenler Üzüntülerini Paylaştı

Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Alpay, sosyal medyada paylaşılan son fotoğrafıyla gündeme oturdu. "Eylül'de Gel", "Fabrika Kızı" ve "Kara Tren" gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan ünlü sanatçının, sosyal medya fenomeni Murad Salahlı tarafından paylaşılan fotoğrafı büyük ilgi gördü. Alpay’ın yıllar içindeki değişimi, hayranlarını duygulandırdı ve "Zaman çok hızlı geçiyor" gibi yorumlara neden oldu.

Alpay’ın Son Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Alpay, Bodrum’daki evinde ziyaret edilerek hayranlarına sevgi ve selamlarını iletti. Paylaşımı yapan Murad Salahlı, "Yaşayan efsane Alpay’ı ziyaret ettim, güler yüzüyle beni misafir etti" sözleriyle sanatçının misafirperverliğini dile getirdi. Bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Hayranları Alpay'ın Değişimine Üzüldü

Ünlü şarkıcının son halini görenler, "Alpay muhteşem bir sanatçı, sağlık dilerim", "Bu halini görünce çok üzüldüm", "Zaman çok hızlı geçiyor" gibi yorumlarda bulundu. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Alpay’ın unutulmaz şarkılarıyla hala gönüllerde olduğunu belirterek sanatçıya uzun ömür diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alişan'dan Şaşırtan Paylaşım! Eşi Buse Varol’u "Huysuz" Diye İfşa Etti, El Öptürmek İçin Eve Geri Döndü

Alişan'dan Şaşırtan Paylaşım! Eşi Buse Varol’u "Huysuz" Diye İfşa Etti, El Öptürmek İçin Eve Geri Döndü