weather
23°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Ece Seçkin Bebeğini Neden Kaybettiğini Açıkladı! Allah’ın Dediği Olur Diyerek Kötü Haberi Verdi

Ece Seçkin Bebeğini Neden Kaybettiğini Açıkladı! Allah’ın Dediği Olur Diyerek Kötü Haberi Verdi

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz haftalarda bebeğini kaybetti. Seçkin, ilk kez konu hakkında açıklamalarda bulundu ve acısını dile getirdi.

Ece Seçkin Bebeğini Neden Kaybettiğini Açıkladı! Allah’ın Dediği Olur Diyerek Kötü Haberi Verdi

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz haftalarda bebeğini kaybetti. Seçkin, ilk kez konu hakkında açıklamalarda bulundu ve acısını dile getirdi. İki aylık hamileyken bebeğini kaybeden Ece Seçkin, yaşadığı bu üzücü olay sonrası hayranlarıyla duygularını paylaştı.

Ece Seçkin: Allah’ın Dediği Olur

Sahne performansları ve tarzıyla tanınan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, hamileliğinin ikinci ayında bebeğini kaybetmesi üzerine ilk kez konuştu. Seçkin, 2. Sayfa programına yaptığı açıklamada, “Allah’ın dediği, Allah’ın uygun gördüğü olur. Hayatta her şeyin bir sebebi var. Bizler çoğu zaman bilmiyoruz, özellikle büyük acıların içinde kavrulurken. Çok üzüldüm; ailem, eşim, hepimiz. Bugüne kadar beni en derinden sarsan şeydi. Toparlamaya çalışıyorum,” dedi.

Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirdi

Ece Seçkin, sağlık durumu hakkında da hayranlarını bilgilendirdi. Ameliyatının başarılı geçtiğini belirten Seçkin, “Arayan herkese çok teşekkür ederim. Telefonlara dönüş yapamadıklarımdan özür diliyorum. Konserimi iptal etmek zorunda kalmasaydık bu durumu bilmenizi ve üzülmenizi istemezdim. Eşim ve ailem yanımda, lütfen beni merak etmeyin,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fahriye Görürse Burak Özçivit'in Saçını Başını Yolar! Hayranlarıyla Samimi Halleri Çıldırtacak!

Fahriye Görürse Burak Özçivit'in Saçını Başını Yolar! Hayranlarıyla Samimi Halleri Çıldırtacak!