weather
25°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Magazin Demet Evgar’ın Büyük Sırrı Ortaya Çıktı! Kardeşi de Oyuncuymuş, Aynı Dizide Rol Almışlar!

Demet Evgar’ın Büyük Sırrı Ortaya Çıktı! Kardeşi de Oyuncuymuş, Aynı Dizide Rol Almışlar!

Bahar dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar’ın, oyuncu kardeşi Yiğit Evgar ile bir dönem aynı dizide rol aldığını duyanlar şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

Demet Evgar’ın Büyük Sırrı Ortaya Çıktı! Kardeşi de Oyuncuymuş, Aynı Dizide Rol Almışlar!

Ünlü oyuncu Demet Evgar, yeni sezonla birlikte yer aldığı Bahar dizisiyle bir kez daha gündeme geldi. Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sıkça konuşulan Evgar’ın, özellikle ailesi hakkında merak edilen detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Levent Babataş ile mutlu bir evliliği ve Mavi adında bir çocuğu bulunan Evgar’ın, bir dönem aynı dizide rol aldığı kardeşi olduğunu öğrenen hayranları büyük şaşkınlık yaşadı. Demet Evgar'ın kardeşi, oyunculuk dünyasında olan Yiğit Evgar çıktı!

Demet Evgar Kimdir?

Demet Evgar, 18 Mayıs 1980 tarihinde dünyaya geldi. Arnavut kökenli olan oyuncu, kariyerine 17 yaşında Manisa’da amatör bir tiyatro topluluğunda adım attı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Evgar, eğitim hayatı boyunca tiyatroda aktif olarak yer aldı. Konservatuvar eğitimi sırasında kurduğu Tiyatro Kılçık topluluğu ile hem oyunculuk yaptı hem de oyun yazarlığıyla adını duyurdu.

Sahnedeki Başarılarıyla Yılın Kadın Oyuncusu Oldu

2009 yılında Kent Oyuncuları bünyesinde sahnelenen Cimri oyununda canlandırdığı Elise karakteriyle büyük beğeni toplayan Demet Evgar, bu performansıyla 2010 yılında düzenlenen 8. Tiyatro Ödülleri'nde Yılın Kadın Oyuncusu seçildi. Televizyon dünyasında ise 1 Erkek 1 Kadın, Yedi Numara, Vatanım Sensin, Avlu ve Alev Alev gibi yapımlarla izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Kardeşi Yiğit Evgar da Oyuncu Çıktı!

Demet Evgar’ın aile hayatı da kariyeri kadar merak ediliyor. Evgar’ın Yiğit Evgar adında bir kardeşi olduğu ve kardeşinin de oyunculuk dünyasında yer aldığı ortaya çıktı. Kadir Has Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde okuyan Yiğit Evgar, daha önce çeşitli dizilerde ve müzikallerde sahne arkasında çalıştı. Aynı zamanda ablası Demet Evgar ile birlikte Gençlik Başımda Duman dizisinde de rol aldı. Yiğit Evgar, dizide oyunculuk yaparken aynı zamanda set fotoğrafçısı olarak da görev aldı. Kardeşi Yiğit Evgar’ı duyanlar, abla-kardeşin aynı dizide rol aldığını öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı.

Yiğit Evgar’ın Kariyeri

Reklam filmlerinde de oyunculuk yapan Yiğit Evgar, son olarak Kavak Yelleri dizisinde rol aldı. Evgar kardeşler, Türk televizyon dünyasında birlikte çalışma fırsatı bulmuş nadir isimlerden. Yiğit Evgar, kariyerinde ablası kadar ön planda olmasa da başarılı işlerle adını duyurmayı sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadir Doğulu’nun Tarikat Bağlantısı Şaşırttı! Kemal Doğulu’dan Bektaşi Tarikatı İtirafı!

Kadir Doğulu’nun Tarikat Bağlantısı Şaşırttı! Kemal Doğulu’dan Bektaşi Tarikatı İtirafı!