weather
23°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Magazin Bülent Ersoy da dahil oldu! İdil Bilgen’i Şabaniye benzetmesi yaptı

Bülent Ersoy da dahil oldu! İdil Bilgen’i Şabaniye benzetmesi yaptı

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci seçilen İdil Bilgen, güzellik tacını takar takmaz sosyal medyanın gündemine oturdu. Ancak yarışma sonrası yaşanan tartışmalar bitmek bilmiyor.

Bülent Ersoy da dahil oldu! İdil Bilgen’i Şabaniye benzetmesi yaptı

Bilgen’i eleştirenler, onu ünlü oyuncu Kemal Sunal’ın unutulmaz kadın tiplemesi “Şabaniye” karakterine benzetti. Bu tartışmaların arasına son olarak ünlü sanatçı Bülent Ersoy da katıldı ve yaptığı açıklamalarla gündemi daha da alevlendirdi.

Bülent Ersoy’dan İdil Bilgen’e Eleştiri: “Erkek Suratlı”

Bülent Ersoy, Türkiye güzeli seçilen İdil Bilgen hakkında oldukça dikkat çeken yorumlar yaptı. Ünlü sanatçı, Bilgen’i “erkeksi” hatlara sahip bulduğunu söyleyerek, onu Şabaniye karakterine benzetti. Ersoy’un açıklamaları sosyal medyada hızla yayıldı ve birçok kişi tarafından tartışılmaya başlandı.

Ersoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bu şimdi güzel mi? Babası büyükelçi, küçük elçi beni bağlamaz da… Bu çocuk biraz erkek suratlı… Şabaniye’ye benziyor. Çocuk genç, kırmayalım ama hatları biraz erkeksi... Çok erkek suratlı. Ben daha kadınsı hatları seviyorum. Benim için güzel kadın Sibel Can’dır.”

İdil Bilgen Eleştirilere Nasıl Cevap Verdi?

Yarışmanın ardından birçok eleştirinin odağına yerleşen İdil Bilgen ise bu durumu oldukça olgun bir şekilde karşıladı. Çağla Şıkel’in programında kendisine yöneltilen eleştirilerle ilgili soruları yanıtlayan Bilgen, negatif yorumları önemsemediğini belirtti. “Ülkemizde birçok acı yaşanırken bana yazılan negatif yorumları insanların kendi boşluğuna veriyorum. Bilgi sahibi olmayıp fikir beyan eden insanlarımız bunlar. Dolayısıyla ben bu yorumları hiç önemsemiyorum” diyerek, eleştiriler karşısında dik duruşunu sergiledi.

Sosyal Medyada İdil Bilgen ve Şabaniye Benzetmesi

İdil Bilgen'in sosyal medyada Kemal Sunal’ın canlandırdığı Şabaniye karakterine benzetilmesi, yarışma sonrası yapılan yorumlar arasında en çok konuşulan konulardan biri oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Bilgen’in yüz hatlarını bu karaktere benzeterek eleştirilerini dile getirdi. Ancak Bilgen, bu yorumlara rağmen özgüvenini kaybetmeden yoluna devam edeceğini belirtti.

İdil Bilgen Kimdir?

İdil Bilgen, 24 yaşında ve 1.80 boyunda bir tıp fakültesi mezunu. Güzellik yarışmasını kazanmasıyla birlikte hem kariyeri hem de özel hayatı merak edilen Bilgen, güzellik tacını kazandıktan sonra kendisine yöneltilen eleştirilere karşı sakin ve olgun tavrıyla dikkat çekti. Tıp eğitimi almış olan Bilgen, hem fiziksel güzelliğiyle hem de akademik başarılarıyla ön plana çıkıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mustafa Sandal ev sahibiyle davalık oldu!

Mustafa Sandal ev sahibiyle davalık oldu!