weather
25°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Magazin Bahar'ın Eylem'i Elçin Afacan Önceki Haliyle Son Halini Görenler Şaşkına Döndü, Nasıl Bu Kiloları Verdin?

Bahar'ın Eylem'i Elçin Afacan Önceki Haliyle Son Halini Görenler Şaşkına Döndü, Nasıl Bu Kiloları Verdin?

Bahar dizisinin ‘Eylem’i Elçin Afacan, fazla kilolarından kurtularak büyük bir değişim geçirdi. Afacan'ın eski ve yeni hali arasında büyük fark var. İşte zayıflama süreci...

Bahar'ın Eylem'i Elçin Afacan Önceki Haliyle Son Halini Görenler Şaşkına Döndü, Nasıl Bu Kiloları Verdin?

Bahar dizisinin kadrosuna dahil olan ve ‘Eylem’ karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan Elçin Afacan, geçirdiği büyük değişimle hayranlarını şaşırttı. Daha önce fazla kilolarıyla akıllara kazınan güzel oyuncunun son halini görenler, “Nasıl bu kiloları verdin?” sorusunu sormaktan kendini alamadı. İşte Elçin Afacan’ın geçirdiği dikkat çekici değişim...

Elçin Afacan’ın Son Hali Görenleri Şaşırttı!

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi başarılı isimlerle birlikte başrolü paylaştığı Bahar dizisinde ‘Eylem’ karakteriyle karşımıza çıkan Elçin Afacan, önceki haliyle kıyaslandığında hayranlarını şaşkına çevirdi. Daha önce fazla kilolarıyla tanınan Afacan, verdiği kilolarla bambaşka bir görünüme kavuştu. Özellikle son zamanlardaki 28 kiloluk zayıflaması büyük dikkat çekti. Afacan, yeni görünümüyle sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Kiloları Nasıl Verdi?

Hayranları tarafından sık sık “Eski halinden eser kalmamış” şeklinde yorumlar alan Elçin Afacan, nasıl kilo verdiğini sosyal medyada paylaştı. Oyuncu, yaptığı açıklamalarda şekeri ve gluteni hayatından çıkardığını belirtti. Bu değişiklikle birlikte kilo verme sürecinde düzenli bir diyet ve egzersiz programı uyguladığı biliniyor. Afacan, hayranlarının yoğun ilgisine ve meraklı sorularına karşılık, sağlıklı beslenmenin ve düzenli sporun kilit rol oynadığını söyledi.

Hayranlarından Destek Yağdı

Elçin Afacan’ın geçirdiği büyük değişim sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Afacan’ın yeni halini gören hayranları, “Çok güzelleştin”, “Eski halinden eser kalmamış” gibi yorumlarla ünlü isme destek verdi. Afacan, hem oyunculuğuyla hem de geçirdiği fiziksel değişimle hayranlarından tam not aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024'te Sigortasız İşçi Çalıştıranlara 40 Bin TL Ceza! SGK'dan Yeni Uyarı

2024'te Sigortasız İşçi Çalıştıranlara 40 Bin TL Ceza! SGK'dan Yeni Uyarı