weather
23°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin "Aşk, Evlilik, Boşanma" Dizisine Bomba İsim! Bennu Yıldırımlar ve Levent Can Aynı Projede!

"Aşk, Evlilik, Boşanma" Dizisine Bomba İsim! Bennu Yıldırımlar ve Levent Can Aynı Projede!

Karga Seven Pictures’ın NOW TV için hazırladığı ve merakla beklenen “Aşk, Evlilik, Boşanma” dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Bennu Yıldırımlar, Levent Can, Melisa Şenolsun ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı projede üç kadının çarpıcı hikayesi seyirciyle buluşacak. Aşk Evlilik Boşanma

"Aşk, Evlilik, Boşanma" Dizisine Bomba İsim! Bennu Yıldırımlar ve Levent Can Aynı Projede!

Karga Seven Pictures’ın NOW TV için hazırladığı ve merakla beklenen “Aşk, Evlilik, Boşanma” dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Bennu Yıldırımlar, Levent Can, Melisa Şenolsun ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı projede üç kadının çarpıcı hikayesi seyirciyle buluşacak.

Rahşan Çiğdem İnan tarafından Love (ft. Marriage and Divorce) adlı projeden uyarlanarak kaleme alınan dizi, evliliklerin kadın kimliği üzerindeki etkisini gözler önüne serecek. Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturacak olan yapımda, Yıldırımlar’ın hayat vereceği karakter Güner, iki çocuk annesi olarak evliliğin getirdiği zorluklarla mücadele edecek.

Partneri olarak usta oyuncu Levent Can'ın yer alacağı dizide, Can’ın canlandıracağı Altan karakteriyle Güner’in evliliğinde yaşanan çalkantılar ve çözülmeler izleyiciye aktarılacak.

Kadın karakterlerin yaşamlarına odaklanan dizi, derin psikolojik çözümlemeler ve evliliğin toplumsal yansımalarına dair önemli mesajlar vermeyi hedefliyor. Melisa Şenolsun ve Müjde Uzman da dizide güçlü kadın karakterler olarak dikkat çekecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Twitch Yayıncısı Jahrein'e Şok Gözaltı! Müstehcenlik Suçlamasıyla Karşı Karşıya!

Twitch Yayıncısı Jahrein'e Şok Gözaltı! Müstehcenlik Suçlamasıyla Karşı Karşıya!