weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin Ahu Tuğba'nın Şüpheli Ölümü! Polis İlaçlarını İncelemeye Aldı, Kızı Anjelik Yaşananları Anlattı

Ahu Tuğba'nın Şüpheli Ölümü! Polis İlaçlarını İncelemeye Aldı, Kızı Anjelik Yaşananları Anlattı

Anjelik, Nuri Alço’nun annesiyle ilgili açıklamalarına da tepki gösterdi. İşte Anjelik Calvin’in açıklamaları ve Ahu Tuğba'nın vefatının ardından yaşananlar...

Ahu Tuğba'nın Şüpheli Ölümü! Polis İlaçlarını İncelemeye Aldı, Kızı Anjelik Yaşananları Anlattı

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Ahu Tuğba, Miami'de hayata gözlerini yumarken, kızı Anjelik Calvin annesinin son anlarına dair içini döktü. Sabah gazetesine verdiği röportajda, annesinin geçirdiği zor günleri ve ölümünden önce yaşananları paylaştı. Calvin, özellikle annesinin ölümünden sonra yaşadığı pişmanlıkları dile getirirken, bazı kişilerin annesinin vefatını fırsata çevirmeye çalıştığını ifade etti. Anjelik, Nuri Alço’nun annesiyle ilgili açıklamalarına da tepki gösterdi. İşte Anjelik Calvin’in açıklamaları ve Ahu Tuğba'nın vefatının ardından yaşananlar...

Anjelik Calvin’in Annesi Ahu Tuğba’nın Son Anları

Anjelik Calvin, annesinin son günlerinde büyük bir üzüntü yaşadığını ve son gece annesiyle yeterince vakit geçiremediği için pişmanlık duyduğunu belirtti. Ahu Tuğba'nın geçirdiği bir trafik kazası sonrası tamamen iyileşmek istemediğini söyleyen Calvin, "Annem artık çok yorulmuştu, ‘11 yaşından beri çalışıyorum, çok yoruldum’ derdi" diye ekledi.

Calvin, annesi Ahu Tuğba’nın ölüm anını şu sözlerle anlattı:
“Ölmeden önceki gece annemin alnını öptüm ve ona ‘Seni çok seviyorum’ dedim. Ancak keşke ona sarılsaydım, keşke biraz daha yanında kalsaydım. Ertesi sabah uyandım ve dışarı çıktım. Geri döndüğümde, annem çok uzun süre uyuyor gibi geldi. 01.00’de odasına gittim, annemi omuzlarından kaldırdım ve soğuk olduğunu fark ettim. Annemin cesediyle karşılaştım, o an hayatımın en zor anıydı.”

Nuri Alço'ya Tepki: 'Annemin Adını Kullanıyor'

Anjelik Calvin, annesinin ölümünün ardından bazı kişilerin durumdan fayda sağlamaya çalıştığını, özellikle Nuri Alço’nun yaptığı açıklamaları anlamadığını belirtti. Calvin, “Annemin ölüm haberinde neden Nuri Alço'nun adı geçiyor, anlamıyorum. Kendisi sadece başın sağ olsun diye aradı ama cenazeyle ilgili yardımda bulunmadı” dedi.

Ahu Tuğba'nın Türkiye’ye Getirilmesi İçin Yardım Talebi

Anjelik Calvin, annesinin vasiyetine uygun olarak Ahu Tuğba’nın Türkiye’ye defnedilmesini istediğini belirtti. Ancak annesinin naaşını Türkiye'ye getirebilmek için 20 bin dolara ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Calvin, Kültür Bakanlığı'nın bu masrafları karşılamayı teklif ettiğini ve başka yardım etmek isteyenlerin de olduğunu dile getirdi.

Calvin ayrıca, annesi Ahu Tuğba'nın ağır KOAH hastası olduğunu ve nefes almakta büyük güçlük çektiğini anlattı. Annesine sigarayı bıraktıramadığı için de pişmanlık duyduğunu söyledi.

Ahu Tuğba’nın Son İsteği: Türkiye’de Defnedilmek

Calvin, annesinin vasiyetini paylaşarak, “Annem bana ‘Ben ölürsem beni burada bırakma, beni doğduğum yere, Türkiye’ye gömün’ demişti” dedi. Anjelik Calvin, annesinin Türkiye’ye getirilebilmesi için gerekli işlemlerin sürdüğünü ve birkaç kişinin maddi destek sağladığını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamu Ödemelerinde Yeni Dönem! 5 Bin Liranın Üzerindeki Ödemeler İçin Zorunlu Belge Şartı

Kamu Ödemelerinde Yeni Dönem! 5 Bin Liranın Üzerindeki Ödemeler İçin Zorunlu Belge Şartı