weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya için Şeyma Subaşı'ndan Sürpriz Beğeni!

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya için Şeyma Subaşı'ndan Sürpriz Beğeni!

Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile 4 Eylül'de nikah masasına oturarak ilişkisini evlilikle taçlandırdı. Ilıcalı, bu özel günün fotoğraflarını Instagram hesabında paylaşarak takipçilerine teşekkür etti. Paylaşımına gelen ilk beğenilerden biri ise eski eşi Şeyma Subaşı'ndan geldi, bu detay dikkatlerden kaçmadı.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya için Şeyma Subaşı'ndan Sürpriz Beğeni!

Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile 4 Eylül'de nikah masasına oturarak ilişkisini evlilikle taçlandırdı. Görkemli bir düğünle dünya evine giren çiftin mutluluğu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ilıcalı, bu özel günün fotoğraflarını Instagram hesabında paylaşarak takipçilerine teşekkür etti. Paylaşımına gelen ilk beğenilerden biri ise eski eşi Şeyma Subaşı'ndan geldi, bu detay dikkatlerden kaçmadı.

 Acun Ilıcalı’dan Düğün Sonrası Romantik Paylaşım

Acun Ilıcalı, düğün sonrasında sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Ilıcalı, paylaşımına "Hayat paylaşınca güzel, iyi ki varsınız" diyerek bu özel günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür etti. Bu romantik paylaşım, kısa sürede büyük beğeni ve yorum topladı.

Şeyma Subaşı'ndan Sürpriz Beğeni

Acun Ilıcalı’nın düğün paylaşımlarına gelen ilk beğenilerden biri, eski eşi Şeyma Subaşı'ndan oldu. İkilinin boşanmasına rağmen aralarındaki dostane ilişki, bu beğeniyle bir kez daha gözler önüne serildi. Subaşı’nın bu hareketi, sosyal medyada da dikkat çekti.

Görkemli Düğün ve Acun Ilıcalı'nın Duygusal Açıklamaları

Acun Ilıcalı, düğün hakkında yaptığı açıklamada, Ayça Çağla Altunkaya'nın sade bir nikah istediğini, ancak kendisinin daha büyük bir organizasyon hazırladığını belirterek romantik bir itirafta bulundu: “Çağla'yı mutlu etmek için yaptım, o 10 kişilik bir grupla evlenmek istiyordu, ama ben daha fazlasını yapmak istedim."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'den Teröre Ağır Darbe! 16 Yabancının Mal Varlıkları Donduruldu!

Türkiye'den Teröre Ağır Darbe! 16 Yabancının Mal Varlıkları Donduruldu!