weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Gündem Norveç Prensesi Märtha Louise, 'Şaman' Sevgilisi Durek Verrett ile Dünya Evine Girdi

Norveç Prensesi Märtha Louise, 'Şaman' Sevgilisi Durek Verrett ile Dünya Evine Girdi

Geçtiğimiz yıllarda kraliyet görevlerinden feragat eden Norveç Prensesi Märtha Louise, ABD'li 'şaman' Durek Verrett ile evlendi. Çiftin düğünü, Batı Norveç'teki Geiranger kentinde gerçekleşti.

Norveç Prensesi Märtha Louise, 'Şaman' Sevgilisi Durek Verrett ile Dünya Evine Girdi

Norveç Prensesi Märtha Louise, 2019'dan bu yana birlikte olduğu ABD'li Durek Verrett ile evlenerek, kraliyet ailesinin gündemine oturdu. İki gün süren düğün kutlamaları, Geiranger kentinde gerçekleşti. Törene, Prensesin anne ve babası Kral Harald ve Kraliçe Sonja başta olmak üzere, Norveç Kraliyet Ailesi'nin diğer üyeleri de katıldı.

İsveç ve Hollanda Kraliyet Aileleri de Katıldı

Düğün törenine İsveç ve Hollanda kraliyet ailelerinin üyeleri de iştirak etti. Ayrıca, Prenses Märtha Louise’in ilk evliliğinden olan üç kızı da annelerinin bu mutlu gününde yanındaydı. Prensesin eski eşi, Norveçli yazar Ari Behn, 2017'de boşandıktan sonra 2019 yılında yaşamına son vermişti.

Netflix Belgesel Ekibi Düğünde Yer Aldı

Düğünde dikkat çeken bir diğer detay ise, Netflix'in belgesel ekibinin de törende bulunmasıydı. Märtha Louise ve Durek Verrett'in düğünü, dünya çapında büyük ilgi gördü.

Kraliyet Görevlerinden Feragat

Prenses Märtha Louise, Verrett ile birlikte alternatif tıp üzerine kurdukları işletmeyi yönetebilmek amacıyla, geçtiğimiz yıllarda kraliyet görevlerinden ve unvanlarından feragat etmişti.

Durek Verrett’in Tartışmalı Geçmişi

Kendini bir 'şaman' olarak tanıtan Durek Verrett, daha önce kaleme aldığı kitaplardan birinde "kanserin bir tercih olduğunu" iddia etmiş ve Covid-19 salgını döneminde de eleştirilerin hedefi olmuştu. Verrett, 222 dolar fiyat biçtiği ve "Ruh Düzenleyici" olarak adlandırdığı bir madalyonun kendisini koronavirüsten koruduğunu iddia etmişti. Bu iddialar, Norveç Sağlık Bakanı Ole Henrik Krat Bjørkholt tarafından "vicdansız ve tehlikeli bir şarlatan" olarak nitelendirilmesine yol açmıştı.

Tartışmalara Rağmen Büyük İlgi

Prenses Märtha Louise ve Durek Verrett’in evliliği, tartışmalı geçmişe rağmen büyük ilgi gördü ve dünya genelinde geniş yankı uyandırdı. Kraliyet ailesinden gelen bu evlilik, özellikle alternatif tıp ve geleneksel olmayan inanç sistemlerine olan ilgiyi bir kez daha gündeme taşıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göztepe İlk Galibiyetini Aldı! Sipay Bodrum FK'yı 2-0 Mağlup Etti

Göztepe İlk Galibiyetini Aldı! Sipay Bodrum FK'yı 2-0 Mağlup Etti